:: |
Autor |
Poruka |
Masterix Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 16 Apr 2005 Poruke: 196 Mesto: Sombor

|
|
05.09.2005
Sigurno ste do sada posjetili sajt koji je tražio vašu e-mail adresu, a za uzvrat ponudio neku uslugu? Nakon što nevoljno ukucate vašu adresu, ona veoma često počinje da kruži bazama adresa na koje se šalje neželjena pošta. Uskoro je vaš inbox zatrpan ponudama jeftinog softvera i raznih medicinskih preparata.
Kako bi izbjegli ovaj problem, a time i neželjenu poštu, možete koristiti sajt zvani Mailinator. Mailinator omogućava trenutno stvaranje bilo koje e-mail adrese. Na primjer, ukoliko posjećujete neki sajt koji traži vašu e-mail adresu, dovoljno je samo da izmislite prvi dio adrese i dodate @mailinator.com. E-mail adresa sa ovim imenom će se kreirati čim na nju stigne poruka i biće aktivna svega par sati. Dovoljno je samo da posjetite sajt Mailinatora i provjerite poštu na vašoj privremenoj adresi. Sajt ne prikuplja nikakve lične informacije i ne zahtjeva registraciju.
Sajt se nalazi na adresi:
http://www.mailinator.com
preuzeto sa www.download.cg.yu Smile
|
|
|
|
|
 |
himzo Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Okt 2005 Poruke: 1390 Mesto: Vojvoda Stepa

|
|
Pa ovo je jako dobra stvar...
Hvala za savet. Stvarno radi
Pozdrav!
|
|
|
|
|
 |
klaxmax Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 7 Mesto: Beograd

|
|
strava stvar probao sam cool je 8)
|
|
|
|
|
 |
Milos-PFC Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Dec 2005 Poruke: 263

|
|
Hvala na savetu stvar je vise nego odlicna .
|
|
|
|
|
 |
stankowsky Upućeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd

|
|
mislim da yahoo vec ima dovoljno razvijen spam filter koji funkcionise tako sto korisnici sami prijavljuju spamove i za sada sam 100% zadovoljan. ranije je bilo problemna ali sada funkcionise super. ja uvek koristim svoj yahoo mail kada se registrujem i nikada nisam zatrpan spamovima.
mada, lepo je sto se neko setio da napravi ovako nesto.
|
_________________ happy now? |
|
|
|
 |
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA

|
|
Ne znam koliko ce dugo to da traje jer ce sajtovi zabranjivati ove adrese kao sto i danas postoje sajtovi koji ne primaju adrese kao sto su yahoo ili gmail.
|
|
|
|
|
 |
genesis21 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 5

|
|
stavi SpamPal na komp i stvar riješena
|
|
|
|
|
 |
beba2006 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 06 Nov 2005 Poruke: 186

|
|
hvala na savetu, superb
|
|
|
|
|
 |
knikola Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 23

|
|
obicno kada se ulovim ili kada me nekim cudom ulove na mail bazu uvjek ponavljam UVJEK ima neki mail na koji mozes da se un-register e pa ja taj mail uzemem unregistrujem se i obavezno ga postujem na istu registraciju da oni malo sami sebi salju mailove....... ponekad i radi lolzx ^^
|
|
|
|
|
 |
excelpagems Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Dec 2005 Poruke: 74

|
|
|
|
 |
sivigruja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 52
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 204

|
|
|
|
 |
clubzalata1 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 48
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 15

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|