www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

MOJ Zvezdas ima 17000! :)
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 18, 2005 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam i ja, od srca Very Happy

" I know the way to fuck them all...."

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 11:28 pm    Naslov poruke: nas Juga vec na 17-om Na vrh strane Na dno strane

E da i ja propisno cestitam...

Dakle ovako...Prvo svaka cast, nije mala stvar 17000 postova (mada dok ja ovo kuckam ti sigurno imas i vise Very Happy ). Drugo hvala ti na tome sto me svaki dan obradujes i nasmejes do suza, sto si prijatelj onda kada je to potrebno.
Nisi dzabe moj andjeo cuvar. Ne bih te menjala za deset drugih. Imas od mene jedan veliki poljubac i samo nastavi kako si poceo.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Poslednja prepravka: nastasenjka datum Čet Okt 20, 2005 12:39 am; ukupno izmenjena 1 put

ZOZEFINA
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 03 Jul 2005
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo i ja ti cestitam, za ovo kratko vreme koliko te znam postao si veoma drag.
Zelim ti sve naj naj od srca

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 20, 2005 12:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

necu ni da mu cestitam kad me ignorise...
haha
salim se

svaka cast jugovicu

p.s. svidja mi se tvoja devojka bwe heheheh

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 22, 2005 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad nisam duze trebao nego sada da napisem 1000 poruke, ja mislim da sam skoro 3 meseca trebao! Laughing
No, nema veze… posle duzeg odmora sam opet sa vama i drago mi je da sam neke nove clanove upoznao sa kojima se maksimalno zezam! Wink

E sad da dam svoj komentar na cestitke…

BabyG: e tebi nista necu vise da kazem sem HVALA za cestitku! Wink
Sve ostalo vec znas a i pise ti vec u tvojoj cestitki! Very Happy

cika Kure: Na sta mi to zavidis?? Na postovima?? Shocked Ili zbog BabyG? Laughing
U svakom slucaju hvala! Wink

Sascha336: Hvala hvala… lepo da si sad jedan od najvrednijih i najaktivnijih clanova na sajtu! Ti si najbolji primer da ideja sa VIP nije bila tako losa, jer si se "navuk´o" i ostao si nam veran! Wink

GiGimix: Hvala 'indijanac'! Very Happy
Ne brini, nastavicu ja vec nekako, ali valjda cu samo malo da kocim posto imam 1001 obaveza! Laughing

Donatella: Kumooo ma samo opusteno! Dok ti stignes do 17,000 poruke, ces ucestvovati na mojoj svadbi a i na krstenju mojih deca! Laughing
Bolje cuvaj zivce a naravno i pare za to! Very Happy
Hvala i Cmokaaaa Kumo!!!

Little_dress: Hvala, mislim sta da kazem, ono khm khm strasno! Wink Embarassed
Znam da su ovo iskrene reci i zato su me jos vise dodirnule a sama najbolje znas da sam to sve rado ucinio i nastavicemo nase sjajno druzenje! Wink

kapljica: No frx… vec si na sjajnom putu da do Bozica naucis nemacki! Ne gubim nadu i slatko me nasmejes na MSN-u kad uz pomoc tvog digitrona, sastavis srpsko-nemacke recenice… uvek imam smesak do usiju zbog tebe! Very Happy
Nego spakuj stvari za Kubu… nemoj da te sanjam! Wink

Gile80: Gile ti samo kritikujes! Laughing
Koliko jos da usporim kad sam 3 meseca trebao da zazidam ovaj sprat… ali ne brini, sledeci cu malo brze da zgradim! Hvala u svakom slucaju! Wink

NenadS: Hvala mali sefe! Wink
Barem si mi ti od crvenih cestitao (Sanjicaaa Duleee sram neka vas bude)! Very Happy
Naravno znam da je CRVENA ZVEZDA zivot a sve ostalo sitnice, a i moja mala zvezdasica je to skontala! Wink

gaga021: Hvala lepo.

ksantipa: Hvala puno! Wink
Taman za tih 15 godina me ti nauci da zboruvam makedonski… Very Happy
A krenulo je i tebi dobro koliko vidim, pa mozda vec za 3 godine ostvaris svoj cilj! Laughing

pelesinjo: Hvala! Ali ko to ima 4000?? Shocked
E brate… vidim da te Perica Ognjenovic jako zbunio! Very Happy

dameski: Hvala tebi, iz sveg srca! Wink

nastasenjka: Hvala andjele, ali isto toliko me ti svaki dan obradujes! Wink
Jedino s tobom mi nije mrsko da tipkam i po 30 PP za jednu noc! Shocked
Mislim… ipak si nesto posebno! Laughing
Poljubac i tebi! Embarassed 8)

ZOZEFINA: I ti si meni za ovo kratko vreme postala draga i da ti priznam malu tajnu… ipak sam preslusao sve one pesme od Negative i "Bajka" mi se najvise dopada! Wink
Mada me Kikibombona navukla na Neverne Bebe i za njih mogu reci da su bas po mom ukusu! 8)

Vestica: Hvala… ja tebe ne ignorisem, ali posto si vestica, uvek pobegnes na metlici pa te ne vidim! Wink
PS: Znam… ali bas zato je moja! Wink

Hvala vama svima na lepim recima.. Zaista sam srecan sto sam opet u mogucnosti da se druzim sa vama mada sam tuzan sto neke osobe nisu stigle da cestitaju (necu da ih imenujem jer mozda se sete da se upisu ovde jel tako Zili Pili?!) ali procice me to sigurno! Laughing

I idemo do 18,000... A i jedna molba:Sledeca cestitka neka bude za 20,000 (ukoliko stignem do toga), jer znam da je vas smorilo da mi cestitate i da vam ideje nestaju, tako da se ne mucimo! Wink

Pozdrav svima!! 8)
Voli vas Vas Jugovic! Very Happy

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugo,mili i najdrazi,pa ja kasnim
cestitam ti i obozavam te

pozdrav i od miska

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 7:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugovic je napisao/la sledeće:
Hvala vama svima na lepim recima.. Zaista sam srecan sto sam opet u mogucnosti da se druzim sa vama mada sam tuzan sto neke osobe nisu stigle da cestitaju (necu da ih imenujem jer mozda se sete da se upisu ovde jel tako Zili Pili?!) ali procice me to sigurno! Laughing

Cestitam i sve najbolje u daljem radu

Anastasia78
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 18 Jul 2005
Mesto: Germany

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i od mene "only the best" 8)

Kikibombona
Zvezdana prašina
Zvezdana prašina

Godine: 40

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 26, 2005 3:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cao Jugo,

Cestitam ti na tolikom broju poruka i celokupnom uspehu u svakom pogledu!!!Hvala ti na svemu.. Do sada sam imala misljenje da je svaki DJ kreten ...to je bilo s razlogom..naime, svi bi se tripovali i pustali ono sto i sami vole da cuju a za publiku manje vise nisu marili.. Tako da ti ovom prilikom cestitam na sjajnoj muzici i na tvom neizmernom SLUSANJU ljudi oko tebe.. bilo to sto se zelja tice ili pak svakodnevnih razgovora..
Nezamenljiv si i budi uveren da su svi ti tvoji silni post-ovi vredeli.. Hteli mi to ili ne, tudja (ovog puta, tvoja)misljenja uticu na nase razmisljanje i pogled u svet pa ti se takodje zahvaljujem u svacije ime za tvoj doprinos !!! Puno srece u buducim poduhvatima!!!

~ivee~
crazy in love
crazy in love

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 26, 2005 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

auu, pa ja kasniim!! izvini.
pa sta jos da kazem sve je vec receno. mogu samo da se pridruzim tome sto je kiki rekla a i ostalima.
volim da te zezam kad si na radiu, a pogtovo volim da te mucim sa svajc. necu da popustim dok ti ne ide :huhu: a moram i da te pohvalim, ide ti dobro - s vremena na vreme Wink nego ubedio si me da vodim i ja radio, pa zato da se pazim malo - inace ima duplo da mi se vrati Laughing
nego sreca sto mi jos nisi vratio za ono sto si morao da pricas svajcarski na radio - bas me zanima kako ces to da napravis. nevredi ti nista ako napises na nem. znam to Laughing heheh.
ajd da se vratim na temu. cestitaam. ja cu ipak polako ali sigurno.
nego jugoo, zna se ko visoko leti taj i pada ... pazi da ne padnes Wink

pozz :bye:

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 27, 2005 8:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slejdz: Ko bi mogao tebi da se ljuti!? Wink
Pozdravi ti Miska od mene i hvala na lepim recima! I ja tebe obozavam! Embarassed

Boky: Hvala lepo! Wink

Anastasia78: I´m the best! Shocked
Salim se... hvala ti, znam zasto si tako kratko pisala! Wink

Kikibombona: Ohhh hvala najlepse! Embarassed
Znam da je sve, sto si napisala, iz srca, tako da svaku rec cenim, a mislim da ne trebam javno da izjavim zasto tebe cenim, postujem i obozavam! Ti si moja 'srodna dusa' u filozofskom smislu! Wink
Cmokic.

~ivee~: Oh hvala lepo Spatziii! Laughing
E pa znas kako, sad na pocetku cu da te stedim dok se ne naviknes na radio i tu novu obavezu ali cim se malo uhodas, si nadrljala! Wink
Visoko letim??? Sta cu, kad sam zmaj! Wink
A za pad ne brinem, jer imam ljude poput tebe i Kikibombone koje ce to da sprece! Wink

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 29, 2005 11:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakve to prste imas ?
Nisu se istanjili??????? (cudo ako nisu)...

Cestitam puno ( i zavidim ti), salim se..... (pa, dobro, malkice jes...)

Pozdrav.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> MOJ Zvezdas ima 17000! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon