:: |
Autor |
Poruka |
Lemi Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Avg 2004 Poruke: 1424 Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina
|
|
Vranjsku čaršiju potresa priča o vojniku koji je povređen "na dužnosti"
VRANJE - Da vojni rok nije opasan samo u kasarnama pokazuje i slučaj iz Vranja, koji je digao čaršiju na noge. Radi se o opasnostima koje vrebaju vojnike na civilnom služenju.
Naime, vojnik S. S., koji je civilni vojni rok služio u Zdravstvenom centru, "nastradao" je od takozvanog "ujeda zadovoljstva". Kako smo saznali, u ljubavnom zanosu sa izvesnom medicinskom sestrom, soldatov "junački ponos" zamalo da ode u legendu. Usled zanosa, devojci je popustila pažnja i samokontrola, pa je zubom dobro potkačila vojnika na "nezgodno mesto", čemu ovaj u početku nije pridavao nikakvu pažnju.
Međutim, vojnik se sutradan probudio sa neprijatnim bolom, ali je pomislio da je to trenutno. Snebivao se seksualni novomučenik nekoliko dana, što od stida, što od straha da veza sa damom ne bude otkrivena. Posle desetak dana obratio se prijatelju, takođe vojniku na služenju vojnog roka u ZC. Uglavnom, bolovi su postali nepodnošljivi, pojavio se i otok, tako da je poseta urologu bila neminovna.
Da je stvar postala isuviše ozbiljna pokazao je uput za VMA. Jedan od bliskih prijatelja vojnika pojašnjava ceo slučaj:
- Tačno je da je ujeden, a sve se posle zakomplikovalo zato što mu je kroz otvorenu ranu ušla bakterija, verovatno streptokoka, što nije ozbiljno, tako bar misle lekari. Sada znam da je dobro prošao, iako se po gradu pričalo svašta. Oseća se dobro i biće sve u redu - kaže sagovornik.
A, po gradu su kružile neverovatne priče. Te pregrizla ga, zarazio se i to prešlo na pluća i bubrege i bori se za život, pa sve do onog palanački zajedljivog: "Bolje kuče da te api, nego medicinska sestra!" No, mesta zajedljivosti u ovom slučaju sigurno nema. Naš izvor sa VMA potvrđuje da je iz Vranja stigao pacijent sa opisanim povredama, ali da mu je zdravlje stabilno i sav "pribor" na mestu. Jedino je, dodaje sagovornik, odstranjeno gnojno mesto i sada se čeka intervencija na plastičnoj hirurgiji kako bi se rez sanirao.
Od nadležnih u ZC u Vranju nismo mogli da saznamo ništa značajnije. Niko nije bio voljan da razgovara na tu temu, jedino je predočeno da dečko stvarno služi vojni rok na Internom odeljenju vranjske bolnice i da je trenutno na odsustvu.
Zabrinuti roditelji
Bilo kako bilo, sve se izgleda srećno završilo. Nadležni "ništa ne znaju", a čaršija je delimično zadovoljna izdržljivošću soldatovog ponosa. Samo roditelji, već zaplašeni događajima u Topčideru, Leskovcu i po drugim kasarnama, sada se plaše i civilnih ustanova u kojima im deca služe vojsku.
|
_________________ Udri me, ubi me, kozu mi deri, odavo ja sam spremam da mrem
samo mi nemoj dirati SREM
:firestarter: Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE :firestarter: |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Prica se u najvece o tom dogadjaju...
al sto kazu ljudi gde ima dima ima i vatre-ko ga trazi taj ga nadje
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Srećne ti "rane", junače...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
ATAJLO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 69
Datum registracije: 02 Nov 2004 Poruke: 147 Mesto: Cacak
|
|
I da se što pre vratiš u stroj...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|