www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Oral, ali bez zavrsnice
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Good_Girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 14 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 29, 2005 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

xaracrazy je napisao/la sledeće:
ako se ponovi, ima da mu ga odgrizem Smile Smile
i oni vole kad nas lizu da mi svrsimo... pa volimo i mi Smile

NEEEE nikako to nemoj ni pomisliti. pa kako bi ti onda pricinjavao zadovoljstvo u buducnosti.

Xara, stvarno ne mogu povjerovat u to sta si napisala. mozda ti je momak bio preumoran ili previse popio ili se neposredno prije tvog orala ispraznio.
pokusaj upotrebiti razne tehnike. npr navlazi saku pa ju koristi kao produzetak svojih ustiju tako, dok pokreces glavu napred nazad simulirajuci klasicni snosaj, momci imaju sjecaj da im ga uzimas jako jako duboko u usta ili dok ga obradjujes usisavaj zrak tako imaju osjecaj da su ti usta vrlo uska i to ih dodatno uzbudjuje ili dobro navlazi usne pa ih navuci preko zuba i tako ga stimuliraj. na taj nacin stimulacije je jos jaca a to momci vole ili dok ti je u ustima kruzi jezikom oko njega.
svi momci s kojima sam ja bila na taj nacin su uspjeli doseci vrhunac.

al NI U KOM SLUCAJU ne koristi zube pri tome. glavni i najosjetljiviji dio tog muskog organa jako jako je osjetljiv i sigurno ti se momku nece dopasti ako ga ugrizes uostalom mogla bi ga i povrjedit pa bi onda duze vrjeme bio u autu i nista od tvog zadovoljstva.

uostalom procitaj moju temu koja je NEOPRAVDANO zavrsile u smehotresnom odjeljenju (tema je: najdulji oral). ja sam morala paziti da mi momak ne svrsi jer sam ga zeljela izluditi oralcem.

i na kraju ako ti uz sve ove savjete ne uspije momka dovest do vrhunca posudi ga na jedan dan meni. vrlo sam sigurna i samouvjerena i ne mogu bas 100% garantirat al skoro sigurno bi samnom osjetio i taj uzitak. ha ha ha ovo zadnje svati ko salu.

PS: nadam se da ce ti bar jedan od ovih savjeta pomoc u tvojoj namjeri.

Veni Vidi Vici !!

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 29, 2005 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Good_Girl je napisao/la sledeće:

NI U KOM SLUCAJU ne koristi zube pri tome. glavni i najosjetljiviji dio tog muskog organa jako jako je osjetljiv i sigurno ti se momku nece dopasti ako ga ugrizes uostalom mogla bi ga i povrjedit pa bi onda duze vrjeme bio u autu i nista od tvog zadovoljstva.

paaa....ne bi se slozila bas o ovome ....

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 29, 2005 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da on to jednostavno ne zeli....

Dafna
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 08 Okt 2004
Mesto: negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 30, 2005 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja znam da je on samo izjavio da mu se nije desilo da tako svrsi.

Poslednja prepravka: Dafna datum Pon Jan 30, 2006 1:11 pm; ukupno izmenjena 1 put

Ziggy
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 30 Sep 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 30, 2005 5:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma drugarice on to ne zeli! to je san svakog djecaka muskarca covjeka i dede vjeruj mi hehe jedini problem je u njemu... nemoj se ti brinuti zbog toga :p

to je to
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 54

Datum registracije: 14 Mar 2005
Mesto: B E O G R A D

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 02, 2005 11:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PROMENI DEČKA uskraćuje ti zadovoljstvo završnice

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 16, 2005 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da..chesto. zar tu da zavrshimo ?! ma. neeeee....ja volim da je pomalo muchim..najcheshce joj ne dam da dozivi orgazam kada ona zeli..

kara1810
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Okt 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 12:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovako...da vas Hrvat nešto naući...
kako je u nogometu tehnika najvažnija..tako je i u sexu..
možeš ti imati u gaćama pola metra al ak se neznaš služiti s time..ko da ga niti nemaš...
tako je i što se tiče oralnog zadovoljavanja...
u prosjeku ženi treba 15-20 min dobro lizanja da svrši kako treba..
e što se tiče tvog problema s dečkom,imao sam i ja takav problem...
ili ga presporo obradjuješ ili mu jednostavno ne odgovara tvoj način..
definitivno nešto moraš promijeniti..
probaj što više s jezikom raditi i što uže k***c sa ustima obradjivati..tako da ima osjećaj ko da BiiiP..
vjeruj mi..pali.. Wink

edit by knknpnkn
Molim te, nemoj koristiti psovke, vec koristi "BiiiiP" umesto njih! Hvala na razumevanju!
Wink

stickmaster
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 26 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 8:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mozda se decko jednostavno zenta da te tako ne izgube, otkud znam, mislim ja nisam imao problema sa tim kad mi je devojka davala oral, a ja njoj kad dajem traje sve dok kapiram da uziva a to je long long long long....devojke to jednostavno obozavaju koliko sam ja imao prilike da se uverim u svom kratkom zivotu!

kid_ns
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 06 Sep 2005
Mesto: Futog

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 24, 2005 9:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stickmaster je napisao/la sledeće:
mislim ja nisam imao problema sa tim kad mi je devojka davala oral, a ja njoj kad dajem traje sve dok kapiram da uziva a to je long long long long....devojke to jednostavno obozavaju koliko sam ja imao prilike da se uverim u svom kratkom zivotu!

Ne bih se mogao vise sloziti sa tobom. Iako sam stariji od tebe dosta, slazemo se po pitanju trajanja orala!!!

long live long long long

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To znači da nije dovoljno uzbudjen, oral može tako trajat urima a od toga niš

CoYoTe
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 18 Sep 2004
Mesto: Arandjelovac/RC ETF

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 19, 2007 5:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da uvek treba malo potpomoci sa jos necim, a ne samo raditi suv (koliko god to zvucilo bezveze) oral.Treba raditi sve da do svrsetka dodje. Wink

Join eRepublik here!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Oral, ali bez zavrsnice Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon