:: |
Autor |
Poruka |
bosnianAdo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Okt 2005 Poruke: 59 Mesto: Gracanica i Sarajevo
|
|
Jedna odlicna online multiplayer igrica, koja je zarazna 10 puta vise od hattricka i svih ostalih online igrica zajedno... ja ne mogu da spavam, samo pratim da mi neko nece pokupiti resurse...
O čemu se radi kod OGame
Ti si intergalaktićni imperator koji kroz razne strategije proširava svoju moć širom više galaxija. Ti počinješ na vlastitoj planeti i gradiš sa prisutnim sirovinama ekonomsku kao i vojnu infrastrukturu. Kroz proces istraživanja dobijaš mogućnost da prisvojiš nove, modernije tehnologije kao i oružne sisteme. U toku igre češ kolonizirati nekoliko planeta, spojiti saveze sa drugim vladarima, sa kojima češ trgovati ili voditi rat.
Na izboru imate:
www.ogame.de - njemacki i orginalni server
www.ogame.org - engleski
www.ogame.fr - francuski
www.ogame.hl - holandski
www.ogame.ba ili www.ogame.com.hr - balkanski
Prije nego pocnete igrati procitajte pravila da ne bi dobili brzo ban (bushing pravilo, multialarm, psovanje - ako vas je neko pokrao, nemojte se ljutiti i psovati mu, mozete dobiti ban, vec fino zapnite i smilsjajte osvetu, jer osveta je najljepsa kad se servira hladna itd.).
Sretno!
|
|
|
|
|
|
fatboy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Jun 2005 Poruke: 246 Mesto: Banjaluka, RS
|
|
Ja igram ogame, ima 3 sedmice, igra je vrlo zarazna, toliko zarazna da to nije normalno...
Ako vas imalo interesuje strategija, onda je ovo nesto za vas, kad jednom krenete, necete prestati igrati...
|
|
|
|
|
|
pokra16 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Nov 2005 Poruke: 6
|
|
na fakultetu u jednoj učionici ima 30 račinala i svi zauzeti; zbog čega???
ljudi igraju ogame, od 6-20, stvarno zarazno
|
|
|
|
|
|
loco3000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 133
|
|
ogame nije losh, ali ako imas dinamicki ip onda mozes praviti saveze sa samim sobom, a to mi je malo glupo..
|
|
|
|
|
|
ЦарДушан Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 32 Mesto: Republika Srpska
|
|
Ogame je stvarno cool igrica. Ako trebate savez dodjite kod K 63 (Kobre 63)
|
_________________ Mislim...ne ide to... |
|
|
|
|
loco3000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Nov 2005 Poruke: 133
|
|
na kom serveru igras?
videcu da se nadjemo!
|
|
|
|
|
|
halabit Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 1
|
|
E ljudi ajde ako ima nekog na ogame.ba , juce su otvorili novi univerzum 4 , tako da ako hoce neko da se prikljuci sad je vreme posto smo svi na pocetku.
Takodje imamo nas savez u uni4 zove se Jedi Knights of Honor , tag: JKOH , ako hoce neko da se prikljuci dobrodosao je ( da bi se uclanili idete na savez->trazi savez->upisete JKOH->kliknete na kandidaturu).
Takodje ako neko ima neka pitanja moze slobodno da mi postavi na mail halabit@gmail.com ili moze da me nadje na ICQ-u : 292583716
|
|
|
|
|
|
w0rm Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 6 Mesto: kakanj
|
|
Pozdrav raja i ja sam poceo da igram ogame pria nekoliko sedmica ali uvijek manjka resursa da li neko ima sta viska da posalje ja sam na ogame.ba
|
_________________ Eldin Kulovic |
|
|
|
|
Mirun Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
Jel to besplatna igra kao American Army primera radi, koliko je teška za download. Može li se igrati sa modemom
|
|
|
|
|
|
maajsta Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 8 Mesto: Zenica
|
|
igro sam i ja imo 35 000 al dosadilo vise
|
|
|
|
|
|
-Blackking- Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 61 Mesto: Zagreb
|
|
Igram u uni 3 na ******** ... imam samo za sad 17k bodova
Editovao GiGimix, zabranjeno je reklamiranje ovakvih sajtova!
|
|
|
|
|
|
Tark Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 02 Apr 2006 Poruke: 74 Mesto: Pa gdje god samo da ima ljudi i da ima partya!
|
|
Ja ga igram ako se neko oce uclaniti u moj clan neka se prijavi u DSL=Dragons Slayers
|
_________________ THE DEATH IS ONLY THE BEGINNING! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|