www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ivina prva hiljada
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Godine: 39

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 21, 2005 4:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad nakupis ovoooooliko poena...

sad znam ko je ive Smile Smile

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 21, 2005 11:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iväääääääääääääääääääää Spatziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zar je moguce da si stigla do 1000 poruka?! Laughing

Jupiiiiii za toooooo i jupiiiiiiiii sto ces uskoro da vodis radio! Bas sam happy sto smo danas to sve resili i sto je Sanjica (kao uvek) bila spremna da pomogne! Wink

Ne znam te dugo, jer sam te upoznao u prvoj emisiji na radiu kad sam se vratio s odmora, ali mogu ti reci da sam srecan sto sam te upoznao! Wink
Zaista si drug iz bajke, uvek spremna da pomognes (napr. free SMS) i ne trazis nista za uzvrat. Puno ti hvala za sve sto si do sad vec za mene uradila i sto si tako divna i sto uvek umes da me nasmejes do bola! Pogotovo kad me teras da citam/pricam svajcarski! Very Happy

Nego... evo jedan stih za tebe... a sta se posla na forumu tice... samo ti tako nastavi! Wink

Beste Freunde

Beste Freunde sind nicht wie das Blatt im Wind
Hin und Hergetrieben,vielleicht für immer
Beste Freunde sind nicht wie Feuer und Wasser, ständig streitend um Sieg und Gewinn
Beste Freunde sind nicht wie das Leben,entstehend und sterbend

Beste Freunde sind fest verbunden im Herzen
Beste Freunde sind vertraut,auf einer Ebene gleich
Beste Freunde sind ewig!

Beste Freunde sind Freunde wie du!

PS: Evo vezbaj malo za radio! Laughing

~ivee~
crazy in love
crazy in love

Datum registracije: 07 Sep 2005
Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 22, 2005 10:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jaoo, jugo, spatzii. :402: neznam sta da kazem,
ostala sam bez teksta :124:
nego nemoj i meni da pregori kabal od lepih reci Wink
hvala punoo!! :music: hehe, da znas, ima da vezbam
wirf mich ja nicht ins kalte wasser - sonst bring ich dich um,
kann nämlich nicht schwimmen :p logisch - a?! Razz
ne brini, naucices ti to svjacarski. nema da popustim
dok ti ne ide piccobello. Razz
a do tada - uzivaj

:194: :158:
igraj, ma baci se na kolena sad
igraj, bez brige samo jednom si mlad
igraj, za srecu dali osecas glad

:bye: pozz

:408: :420:

Kikibombona
Zvezdana prašina
Zvezdana prašina

Godine: 40

Datum registracije: 22 Avg 2005
Mesto: U nepoznatom predelu..znam samo da je izmedju jave i sna, javite mi ako naletite na putokaze!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 22, 2005 6:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iveeeeee jbg ja zakasnila.... cmok cmok cmok i zelim ti puuunooo uspeha u svemu.. cestitam na 1. spratu, nastavi tako i dalje.. Sto se DJ-inga tice.. wohooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo jedva cekamo.. Wink Cuva se mala i sve naj!

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 29, 2005 11:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene.....

Prvi sprat je....prvi sprat.....zar ne?

*Nebojsa*
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 31 Maj 2005
Mesto: Zvornik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 01, 2005 3:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~ivee~,cestitam ti drugarice od sveg srca,i da docekamo uskoro da se popnes i na drugi sprat.

Nastassia
*Szépség*
*Szépség*

Datum registracije: 27 Sep 2005
Mesto: Budapest

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 01, 2005 4:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ivee cestitam ti i ja :zagrljaj:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Ivina prva hiljada Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon