:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Sve najbolje u daljem hm kuckanju
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
~ivee~ crazy in love
|
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 1796 Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...
|
|
svaka cast. cestitam za brzo ... kuckanje
|
_________________ ... prijatelj služi da kada ti je loš dan odeš i pokvariš i njemu dan ... |
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
* C-e-s-t-i-t-a-m .....b-r -a - v - o-...........*
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
Evo ja svratio i zahvaljujem se na cestitkama, idemo dalje
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Da se i ja pridruzim cestitkama.
Samo tako nastavi jos 20 spratova da izmalterishes.
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Cestitke i od mene
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
Hvala puno
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|