:: |
Autor |
Poruka |
^pedja^ Krajišnik iz Like

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

|
|
puno,puno,puno hvala...........sanjice stvarno si sjajna......
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

|
|
evo mene posle dugo vremena sa jednom zeljom..........molio bih vas da mi nabavite pesmu od Baneta Bojanica - Pa Sta!
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
 |
Gile80 Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd

|
|
Nije te bilo od avgusta meseca i vec u drugoj poruci trazis muzicku zelju, zao mi je moraces prvo malo da se aktiviras na forumu
|
|
|
 |

|

|
|
ajde da imam samo stotinjak poruka,nego imam skoro dve ipo hiljade poruka i ucestvovao sam redovno na sajtu,pisao i trazio ne bas tako puno zelja a vi meni ovako.....sad nije me bilo neko vreme ali redovno sam obilazio sajt,i mislim da sam bio i u septembru na sajtu........sa takvim stavom stvarno n iste u redu!!!
|
|
|
|
 |

|

|
|
a kad cu ja dobiti pravo da trazim neku pesmu da mi ispunite, ona od Baneta Bojanica - Pa Sta! mi je bas trebala i vi mi napisaste ono,nego mene nije bilo neko vreme iz opravdanih razloga i vi vec poceli da me ignorisite,sta sam ja to zgresio?
|
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Pa nista nisi zgresio, ali vi koji ste stariji clanovi, ne znam iz kog razloga smatrate da imate veca prava od ostalih, sto nije tako. Ovde su svi isti i za sve vaze ista pravila. Lepo pise da oni koji nisu aktivni na sajtu nece imati pravo na koriscenje Fontane zelja. Vec je bilo par slucajeva da bas ti clanovi koji imaju po par hiljada postova ne dolaze duze vreme i kad dodju prvo se uhvate Fontane.
|
|
 |

|

|
|
ne smatram ja da imam veca prava,a i nisam trazio sad mali milion zelja,nikad ja i nisam trazio nesto puno zelja.nego ova pesma mi je trebala.bio sam je obecao jednoj devojci i nisam ispunio dato obecanje.....e sad to sto sam bio neaktivan nije bilo tako dugo,pa svracao sam s vremena na vreme,a i u zadnje vreme sam i malo aktivniji,zar ne?
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ok ako mi necete ispuniti ovu zelju,ili je mozda ne mozete naci,ok..............ali stvarno bih vas molio da mi kazaete kad cu ja moci traziti neku pesmu a da mi je vi nadjete?
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
^pedja^ je napisao/la sledeće: | Baneta Bojanica - Pa Sta |
Izvoli druze, pesma ti je u muzickim zeljama!
|
|
|
|
|
 |
Gile80 Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd

|
|
Slusaj druze uopste nemam nameru niti da se svadjam, niti da se raspravljam. Mogao si imati i 10000 poruka, to ne menja situaciju niti ti daje za pravo da se tako ponasas. I nije bitno da li imas milion zelja ili jednu zelju, pravilnik ostaje isti. 1 zelja=24h i mozes svaki dan da trazis pesmu ako si aktivan na ostalom delu foruma, ako nisi nema ni muzickih zelja. A to da li si ti obilazio to ja ne znam, ja sam samo pregledajuci tvoje poruke video kad si zadnji put nesto napisao. Ja mislim da je ovo jasno
|
|
|
 |

|

|
|
Hvala Jugovicu na pesmi,puno mi znaci.......
Gile ne nameravam ni ja da se svadjam,nit mi je to namera.........ne mislim ja da imam neke povlastice,nego ona pesma od Baneta mi je bas trebala,a nisam znao za ova nova pravila oko kredita i ostalo........uopste mi nikad nije bila namera da se svadjam sa bilo kim,znam ja da vama niije lako da ispunjavate ove zelje....ako sam naljutio nekog izvinjavam se........
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|