www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

^pedja^ - zelje
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

Godine: 39

Datum registracije: 10 Mar 2005
Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 07, 2005 10:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

puno,puno,puno hvala...........sanjice stvarno si sjajna......

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 06, 2005 8:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo mene posle dugo vremena sa jednom zeljom..........molio bih vas da mi nabavite pesmu od Baneta Bojanica - Pa Sta!

Gile80
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 06, 2005 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije te bilo od avgusta meseca i vec u drugoj poruci trazis muzicku zelju, zao mi je moraces prvo malo da se aktiviras na forumu

Nove midi fajlove i karaoke mozete slati na gile80@domaci.de
PRAVILA ZA FONTANU ZELJA

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 10, 2005 9:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajde da imam samo stotinjak poruka,nego imam skoro dve ipo hiljade poruka i ucestvovao sam redovno na sajtu,pisao i trazio ne bas tako puno zelja a vi meni ovako.....sad nije me bilo neko vreme ali redovno sam obilazio sajt,i mislim da sam bio i u septembru na sajtu........sa takvim stavom stvarno n iste u redu!!!

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 15, 2005 1:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a kad cu ja dobiti pravo da trazim neku pesmu da mi ispunite, ona od Baneta Bojanica - Pa Sta! mi je bas trebala i vi mi napisaste ono,nego mene nije bilo neko vreme iz opravdanih razloga i vi vec poceli da me ignorisite,sta sam ja to zgresio?

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 15, 2005 2:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa nista nisi zgresio, ali vi koji ste stariji clanovi, ne znam iz kog razloga smatrate da imate veca prava od ostalih, sto nije tako. Ovde su svi isti i za sve vaze ista pravila. Lepo pise da oni koji nisu aktivni na sajtu nece imati pravo na koriscenje Fontane zelja. Vec je bilo par slucajeva da bas ti clanovi koji imaju po par hiljada postova ne dolaze duze vreme i kad dodju prvo se uhvate Fontane.

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 15, 2005 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne smatram ja da imam veca prava,a i nisam trazio sad mali milion zelja,nikad ja i nisam trazio nesto puno zelja.nego ova pesma mi je trebala.bio sam je obecao jednoj devojci i nisam ispunio dato obecanje.....e sad to sto sam bio neaktivan nije bilo tako dugo,pa svracao sam s vremena na vreme,a i u zadnje vreme sam i malo aktivniji,zar ne?

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ok ako mi necete ispuniti ovu zelju,ili je mozda ne mozete naci,ok..............ali stvarno bih vas molio da mi kazaete kad cu ja moci traziti neku pesmu a da mi je vi nadjete?

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 2:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^pedja^ je napisao/la sledeće:
Baneta Bojanica - Pa Sta

Izvoli druze, pesma ti je u muzickim zeljama! Wink

Gile80
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 19, 2005 4:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slusaj druze uopste nemam nameru niti da se svadjam, niti da se raspravljam. Mogao si imati i 10000 poruka, to ne menja situaciju niti ti daje za pravo da se tako ponasas. I nije bitno da li imas milion zelja ili jednu zelju, pravilnik ostaje isti. 1 zelja=24h i mozes svaki dan da trazis pesmu ako si aktivan na ostalom delu foruma, ako nisi nema ni muzickih zelja. A to da li si ti obilazio to ja ne znam, ja sam samo pregledajuci tvoje poruke video kad si zadnji put nesto napisao. Ja mislim da je ovo jasno

Nove midi fajlove i karaoke mozete slati na gile80@domaci.de
PRAVILA ZA FONTANU ZELJA

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 20, 2005 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Jugovicu na pesmi,puno mi znaci.......

Gile ne nameravam ni ja da se svadjam,nit mi je to namera.........ne mislim ja da imam neke povlastice,nego ona pesma od Baneta mi je bas trebala,a nisam znao za ova nova pravila oko kredita i ostalo........uopste mi nikad nije bila namera da se svadjam sa bilo kim,znam ja da vama niije lako da ispunjavate ove zelje....ako sam naljutio nekog izvinjavam se........

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~ -> ^pedja^ - zelje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon