:: |
Autor |
Poruka |
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
hvala ladjanice.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
nikola tj. beegood tj. budidobar nakon godinu dana napokon na prvom katu!!!!!!
cestitam!!!!! nek si se i ti uspendžao! :redlips2: :redlips2:
evo nesto za tebe
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
a plavushica?
ps: zili ,a to da sam tek posle godinu dana doshao do 1000...pa nisam zeleo da dolazim previshe do izrazaja...znash kakva je ova danjashnja mladez.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Evo i ja da se pridruzim cestitkama ... iako se toliko ne znamo zelim da ti pozelim sve najbolje u daljem radu i jos mnogo mnogo hiljada poruka
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Sve cestitke i od mene
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | a plavushica?
ps: zili ,a to da sam tek posle godinu dana doshao do 1000...pa nisam zeleo da dolazim previshe do izrazaja...znash kakva je ova danjashnja mladez. |
Cestitke i od mene, a sto se zili tice nezna ta nista - totalno je neupucena
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Oh Dobrice, pa svaka ti cast! Vidim da si bio jako vredan.... Komsija, lepo je da si sada cesce i duze sa nama!!!
Samo ti nama ostani veran...
Poz.
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve cestitke i od mene
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Cestitam i ja na hiljadarci....
I po svemu sudeci...na pomolu je visi nivo...
..
Cestitke...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
Burazeru,sta da ti kazem!?Svaka cast i sve cestitke,i samo napred!!!
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|