:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
e posto vidim da gusle nije islo kako treba .. da li bih neko mogao da mi pomogne u nazivu dve pesme koje probavam da nadjem ovih dana ... Jedino sto znam o obe pesme je da obe pesme peva zenska osoba sto po recima pesme koje znam mozete i da pretpostavite
1) prva pesma ide ovako
" Da mi je da mi je, ne znam sta mi je,
zelim te u zivot svoj, da mi je da si moj " ..
znaci to je prva pesma .. ne znam ko peva ali ako neko moze da mi pomogne u vezi toga bilo bi mi veoma drago
2) druga pesma koju bih voleo ako neko moze da mi pomogne da nadje ide ovako
" Ti nikad neces znati, koliko sam te volela
koliko je moja dusa, zbog tebe bolela "
Znam da su dve pesme odjednom i znam da to nije po pravilima ali uopste ne trazim da mi neko odjednom te dve pesme postavi ovde na sajtu u muzickim zeljama nego ako neko ikako moze da mi pomogne u trazenju naziva pevaca i nazive pesme za te dve pesme pa cu ja onda polako da vidim gde te pesme mogu da nadjem mislim nije problem samo mi je jedino potreban naziv pevacica koje pevaju te pesme. Probavao sam da nadjem te pesme ali nikako mi ne ide za rukom pa ako bi neko mogao da mi pomogne
Hvala unapred,
The Kid
Imas u riznici temu naziv pesme i izvodjaca, to je mesto za ovakva pitanja a ne ovde, a tek ako dobijes tamo odgovor, onda ovde trazis zelju. Hvala na razumevanju (edited by Gile80)
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|