www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ljubav ili samo sex???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 26, 2005 12:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Muskarcima??? Ma jok... nije u "njegovoj sobi" ... a i kao sto Vestica jednom rece...kao da se oni pitaju ovde nesto

Ma imas pravo, "udri" Wink

nofrks je napisao/la sledeće:
da jesam....ima li razlike....u tvojoj glavi :IMA

I koliko dajesh sebe.....i kome dajesh.

e ovo mi se stvarno dopada. pruzam ti ruku svaka cast (naravno ako je musko misljenje u pitanju, danas je skoro prava retkost da ovako muskarci razmisljaju)

nofrks
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jun 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 26, 2005 12:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije mushko Smile .......takvo mushko ne postoji Wink

jeka2206
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 28 Feb 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pozeljno je da bude sex s ljubavlju ali ako je nema trenutno hm....zna se-nije big problem New Evil

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 10:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nofrks je napisao/la sledeće:
nije mushko Smile .......takvo mushko ne postoji Wink

ma sumljala ja u to zato i pisala u zagradi Wink

Lonely Wolf
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 24 Sep 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 10:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam vise za ljubav pa i bez seksa nego za seks bez ljubavi.

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zashto da ne. pazi nisam zaljubljen, a u situaciji da imam seks sa zenom koja me do ludila pivlachi, i daje do znanja da je otvorena za sve oblike komunikacije...homoseksualac nisam ! znachi ....

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 10:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to "nisam homoseksualac" me jako uzludjuje kod muskarca... to vam dodje kao neko opravdanje? znas nevolim je al se sama nudila pa nisam homoseksualac....

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma dobro to je jedan ..zargonski izraz kada kazesh da ne bi rekao , ne ...to je to. znachi vrlo rado bih prihvatio jednu ovakvu damu u naruchje i pored toga shto nema ljubavi nego samo strast... Mr. Green

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 27, 2005 10:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e ajd izvukao si se Wink

pelebgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 01 Jun 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 28, 2005 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najbolje je kada se ljubav i sex stope u jednu cjelinu

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 29, 2005 11:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Danas mislim da su te dve stvari uzajamne....ali nekada i nisam bas mnogo razmisljala o tome.

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 14, 2006 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i jedna i druga varijanta imaju svojih cari i vrlina...ali i mana...S ove sadasnje tacke gledista ja sam apsolutno i prvenstveno za ljubav uz koju logicno ide i sex, pre nego za neki one night stand ili neobaveznu varijantu. Ali naravno desi se u zivotu svakom ponekad i neobavezan sex koji bude odlican...Ipak to je zadovoljstvo kratkog daha i poprilicno povrsna stvar, a ja za tu varijantu odavno nisam... Znaci ipak ljubav na prvom mestu...a uz nju svakako ide sex Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Ljubav ili samo sex??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon