:: |
Autor |
Poruka |
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd

|
|
Pa niko to ne kaze
Samo objasnjavam zasto nema postova
|
|
|
|
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Oki i ja sam isto samo rekao zasto ti muzicka nece biti ispunjena, a to vazi i za sve ostale koji su dosli do 100 poruka i svaka sledeca im je muzicka zelja, znaci to tako ne ide...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Ovo je tvoja poslednja poruka pre odlaska na more :
Citat: | Forum: ~ Fontana želja ~ Postavljena: Mon Jul 18, 2005 2:59 pm Naslov: Sheba_diesel's zelje |
Mesec dana kasnije:
Citat: | Forum: ~ Fontana želja ~ Postavljena: Thu Aug 18, 2005 6:00 pm Naslov: Sheba_diesel's zelje |
Posle ovog posta, svi su u Fontani zelja. Ima ih svega 4. Ok bio si na odmoru, ali vratio si se i svaka poseta posle toga je bila da skines pesmu i odes. Razumem i da je leto i da ljudi slabo sede u kuci za kompom, ali dok si skidao ispunjene zelje, nije da nisi mogao prosetati sajtom. Necu da te silim na nesto sto ne zelis, samo iznosim kako to izgleda sa moje strane gledista. Od sad ko nije aktivan na sajtu nece imati pravo na Muzicke zelje taman imao i 1000 postova do sad. Mislim da ne trazim mnogo za uzvrat?!
|
|
 |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*

|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

|
|
Stavila sam ti pesmu u Muzicke zelje.
|
|
 |

|

|
|
Hvala
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ako nije problem jel mozete da stavite pesmu:Goran-Goro zelena?
Thx
|
|
|
|
|
 |
Gile80 Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd

|
|
sheba_diesel je napisao/la sledeće: | Ako nije problem jel mozete da stavite pesmu:Goran-Goro zelena?
Thx  |
Pesma je u muzickim zeljama
|
|
|
 |

|

|
|
Hvala puno
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|