www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

400 000 poruka
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
miki10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 8:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a ti slomljena, to sto sam rekao, to nije bila kritika, vec realan opis stanja. ne znam zasto vas vredja istina. a da mi se ne svidjaju forumi, pa ne bih bio na njima. Zamisli da na forumu imate samo prelepe jezicke konstrukcije potpuno istovetnog sadrzaja sa minimalnim modifikacijama. Zar bi tu bilo neceg interesantnog?

miki10
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I jos sam zaboravio da naglasim da ja ovde nisam zbog skidanja muzike. Tek da ne bi bilo zabune.

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 12, 2005 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

miki10 je napisao/la sledeće:
gledam ove porukice ako se tako uopste mogu nazvati i muka mi je od njih. Zar nisu u stanju da smisle nista pametnije ni duze od par reci u stilu: cestitamo, bravo, super ste, svaka cast...
sanjice, opet ja sa svojim kako sam ih nazvao konstatacijama. Vec vise od 24 h mi nista nisi odgovorila, pa mi nedostaje poneka tvoja misaona konstrukcija. Hajde kazi nesto. Podeli svoje misli sa nama.

Sta sam imala da kazem rekla sam i odgovore si dobio. U koliko te zanima jos nesto, zamolicu te da se obratis na pp ili deo sajta pod nazivom ~ Pitanja i sugestije u vezi sa sajtom ~. Hvala.

Boki13
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 08 Mar 2005
Mesto: Pozarevac/Minhen

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 13, 2005 8:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dokaz da ste naj naj Very Happy

malac
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Sep 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 13, 2005 9:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast...novi korisnik!
ukoliko je poruka kratka, to ne znaci da nije dovoljno razumljiva. Ukoliko treba "crtati" pohvalu koja se moze izraziti u dvije rijeci, onda nema potrebe da dalje razgovaramo o tome.

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 14, 2005 9:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bully je napisao/la sledeće:
Svaka čast narode. =D> Samo tako napred. Do miliona ću i ja malo pomoći.

Potpisujem!

AmirK
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 13 Sep 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 14, 2005 4:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobro je miki rekao, treba postaviti neke kreativnije teme

NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 14, 2005 4:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Broj tema 6898.

Ako medju skoro 7000 tema nema tih 'kreativnih' onda ja ne znam Smile)

promonte
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 10:00 am    Naslov poruke: svaka cast.... Na vrh strane Na dno strane

Od nedavno sam korisnik ovog sajta....jako mi se svidja ovo sto radite...malo mi je bzvz sto ne mogu odmah da skinem muziku....a baaassss mi treba:) ali nema veze...iyguracu ja preko tih sto pa jos sto:) E...da....CESTITAM na ovom uspehu...zaista za pohvalu....
Pozdravcic
|JONY Very Happy

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 10:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

AmirK je napisao/la sledeće:
dobro je miki rekao, treba postaviti neke kreativnije teme

Aj ti lepo Mikija pod ruku pa nam poboljsajte sajt "kreativnijim" temama! Laughing

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 15, 2005 8:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neka je sa srecom Wink

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

sanjurka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 14 Dec 2004
Mesto: BAR

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 19, 2005 8:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast, i samo napred!
Kako stvari stoje, do milionceta ce se stici mnogo brze, zahvaljujuci sve vecem broju clanova!
Ne slazem se s kriticarima! Mislim da za svakog postoji po neka tema u kojoj moze pronaci sebe! Samo ih treba malo pazljivije procitati!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> 400 000 poruka Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon