:: |
Autor |
Poruka |
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
hvala vestico jedna :zelenaveca:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Opa, veca brzo šiba po spratovima. Čini se da trebaš obnoviti metlicu... Cool. Samo nastavi!!!!!!!
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
hvala tamara!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Zili, uspori bre sa tom izgradnjom, vidis da kasnim vazda da ti cestitam!
Salim se, samo ti nama nastavi tako! Pa, da ti uskoro, otvaram i sampanjac za 10 spratic! A dotle, samo jedan mali buket od mene! Bravo zili!
|
|
|
|
|
|
hvala kikirik....
bas je lijep i volim crvene ruze (eh,a ko ne voli....)
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
eejjjjjjjjjjjjjjjjj, pa ja sam postala skroz zaboravna!!!!Zaboravih najbitnije poklone!!!!! Evo zili, poklanjam ti nesto malo, ali od srca! Da nam budes jos efikasnija u makljanju i maltretiranju robova(citaj: muskaraca)!!! Od srca, od mene:
|
|
|
|
|
|
hihihihi.....hvala......metla je prekrasna...a na bičevima se vec vidi kak ce da bole hihih
|
|
|
|
|
Raf Prijatelj foruma
|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija
|
|
Cestitke i od mene zilika .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
|
|
|
|
hvala rafe!
|
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Bravooooooooooooooooo ZIli!
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Ej ljudi zatvarajte ovu temu - dok se svi izzredjaju sa cestitkama žili će otići na 7. sprat
|
|
|
|
|
|
Curly_Angel Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 725
|
|
Pa dobro...onda cu ja unapred da joj cestitam 7. sprat....Nema ljutis....
|
_________________ Ko to kaze da Andjeli nisu chupavi??? |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|