:: |
Autor |
Poruka |
cp6ujanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 123
|
|
Good_Girl je napisao/la sledeće: | becky je napisao/la sledeće: | Radim u jednom poluzatvorenom uredu manje kvadrature sa dva stola jedan naspram drugog.
za tim drugim stolom sjedi moja radna koleginica-u skorije vreme nadam se devojka mojih snova.
osecam to jer sam je uspio nagovoriti da pusti nokte na nogama i da me takvima miluje po udu ispod stola sve do vrhunca.
prvi put sam imao nezgodu jer sam prosuo sjeme po sebi ali i po njenim nogama.
to me dovodi do ludila i barem jednom dnevno mora me zadovoljiti na taj nacin.jos nismo otkriveni ali ako ovako nastavimo..... ko zna.Predlozit cu joj drugu lokaciju a dotle ostaje ovako.
inace nije htela pustiti nokte na nogama jer joj je to bilo bez veze,ali nakon nekoliko sati surfanja i gledanja stopala na internetu promenila je misljenje i meni udovoljila.ja joj to vracam sa extra kamatama.ima dva puta nedeljno pedikerski tretman i svakodnevno nekoliko puta dnevno divlji sex.prezadovoljni smo oboje. |
pa zar ne bi bilo bolje da ti se kolegica spusti ispod ta "dva stola jedan nasuprot drugog" i obavi posao rukom il jos bolje ustima? mislim bar ne bi bilo prosipanja sjemena po tebi i njenim nogama (mogla bi sve to ljepo da popije a oboje bi bili puno zadovoljniji) |
Becky rece da ga zadovoljava i do ludila dovodi kada ga miluje dugackim noktima na nogama.... nije spominjao da ga pali pusenje....Verovatno se zato i nisu odlucili za tu varijantu
|
_________________ Srpkinja je mene majka rodila,sve da volim ona me ucila..sa verom u Boga majka radjala, pa mi dusa kao nebo velika.... |
|
|
|
|
delfino Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 22 Nov 2004 Poruke: 15
|
|
ma svi lažu...rade oni to redovno...gde god stignu..
a na poslu...pa dešavalo se više puta...
ima dana kad te napali neka koleginica ili neka stranka a nema pomoci niodkuda
|
_________________ Sve sto ima neku nit i nekuda vodi vredi probati...ako ima hrabrosti |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
zola89 je napisao/la sledeće: | ^zar ti nemaš 20 godina |
imam pa sta? znas ja nisam takav devojka koja ce izgubiti nevinost sa 14-15 godina...
|
|
|
|
|
|
Anastasia78 Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 18 Jul 2005 Poruke: 1261 Mesto: Germany
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | zola89 je napisao/la sledeće: | ^zar ti nemaš 20 godina |
imam pa sta? znas ja nisam takav devojka koja ce izgubiti nevinost sa 14-15 godina... |
respekt.. ovo misljenje mi se dosad najvise svidja 8)
|
_________________ Anastasia |
|
|
|
|
zola89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 22 Mesto: Beograd
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | zola89 je napisao/la sledeće: | ^zar ti nemaš 20 godina |
imam pa sta? znas ja nisam takav devojka koja ce izgubiti nevinost sa 14-15 godina... |
Nisam mislio na gubljenje nevinosti, nego na shkolu posto imas 20 godina.
|
|
|
|
|
|
okili Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Maj 2005 Poruke: 27 Mesto: Beograd
|
|
nisam suvise jejavno mesto za tako nesto
|
|
|
|
|
|
Good_Girl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 127
|
|
pa kakve veze ima gubitak nevinosti sa samozadovoljavanjem na radnom mjestu il skoli????
samozadovoljavat se moze i bez gubitka nevinosti. zar nismo to sve radile i prije nego nas je neki momak razdjevicio????
|
_________________ The only place where success comes before work is in the dictionary.
Veni Vidi Vici !! |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Pa jeste radili?
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Uvek zadovoljna odem na posao...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
becky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2005 Poruke: 45
|
|
uneli smo jednu novinu u naš način zadovoljavanja na radnom mestu.do sad me je uzbuđivala i izluđivala svojim stopalima tačnije sa lepim dugim noktima na nogama.sad smo uveli obostrano pušenje.spustimo se naizmenično ispod stola i obavimo to, ali samo kad znamo da nam je direktor otisao van zgrade.ona mi isisa sav sok, a ja joj popusim oba nozna palca umočena u med ili nutelu.o kako je to sve super.pošto su nokti poduži nutela se zavuče ispod i ja to sve lepo isisam i bude posle kao da i nije bio umočen u nju.naravno stopalo i nokti moraju biti besprekorno čisti jer u protivnom to me nebi uzbuđivalo.otkrili smo da je pusenje palčeva strasno pali i to zeli vrlo često.lepo nam je i idemo dalje sa ovim.
pozdrav
|
|
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
nisam nikad, i necu nadam se
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
jeka2206 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288
|
|
neeeee.....ne rizikjem toliko...