:: |
Autor |
Poruka |
Good_Girl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 127
|
|
Zanima me koliko ste vremenski najduze oralno zadovoljavali partnera/icu?
Meni je jucer bio rodjendam pa me moj dragi odveo u fini restoran na rucak, kupio ljepi rucni sat i bocicu skupocjenog parfema. Kad smo dosli kuci, da mu se oduzim, primila sam ga za ruku i odvela u spavacu sobu. Nakon sto smo se skinuli i legli na krevet da se mazimo rekla sam mu da ja biram sto cemo raditi buduci da mi je rodjendan.
Da skratim pricu primila sam mu ga u usta i pocela pusiti. Odlucila sam da mu necu dati da svrsi i odluku sprovela u djelo. Moje pusenje trajalo je oko 2 i po sata. Za to vrjeme on je stenjao, uvijao se, uzdisao, smijao se, plakao, molio da mu okoncam muke i obradim mu ga do kraja, ali ja sam htjela sto duze. Kad sam mu se konacno "smilovala" i dovela ga do orgazma iz njegovog je provalilo toliko sjemena da nisam ni slutila da ta kolicina moze da stane u njegova jaja.
|
_________________ The only place where success comes before work is in the dictionary.
Veni Vidi Vici !! |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Ne mogu da verujem u ovo sto si ovde napisala,dva i po sata pa to je bilo mucenje za njega ,a ne uzivanje i koliko puta si morala da ga dignes u medju vremenu,jer desava se da tip dok se suzdrzava da ne bi svrsio jednostavno mu se spusti
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Ja ovo jednostavno neverujem!
|
|
|
Desetar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 172 Mesto: Beograd
|
|
Iako obozavam oralni sex mislim (da ne kazem da ne govori istinu) da preteruje jer dva ipo sata se ne bih zadrzao ni u novom ferariju a kamoli oral ma koliko on bio dobar!
CharmedS je u pravu sto se tice spustanja i sigurno se desavalo za to vreme!
|
Poslednja prepravka: Desetar datum Čet Sep 08, 2005 3:13 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
Nema smisla stvarno,ovo ni da komentarisem.Ako je to istina svaka cast!!!
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
hahahah...hahaha...pa ova devojka je svetsko chudo , a tek dasa !!! woooooow !
pa ja sam pochastvovan da mogu da prochitam post od mozda "najpushachice" na netu : fenomenalno.. strava si !
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Dafna Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 08 Okt 2004 Poruke: 505 Mesto: negde
|
|
Ne verujem da je to moguce, kako ti se vilica nije ukocila?!?!
Ti stvarno imas cudna pitanja!!!!!
|
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Mada ne verujem da se to može desiti, svaka čast liku ako je izdržao toliko......
|
|
|
Delijana Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Mar 2005 Poruke: 784
|
|
cuj liku...svaka cast njoj.. meni bi vilica odpala od davno.....
jednostavno... ja ti ne verujem _!!!! sorry , pa se ljuti koliko god hoces, cudna pitanja postavljas, cudne stvare ti se desavaju..da ne kazem fenomeni.. get real... mozda mislis napaliti po neke momke ovde..ali..bljak... nemam vise komentara za ovo , a ko moze da se napali na te tvoje price...svaka mu cast !
|
_________________ Mozes kupiti sat-
a vreme ne
Mozes kupiti knjigu-
a znanje ne
Mozes kupiti poziciju-
a postovanje ne
Mozes kupiti doktora-
a zdravlje ne
Mozes kupiti sex-
a ljubav ne
Pre nego sto komentarises moj zivot, moraces da ga zivis !! |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Mozda bi ova tema mogla da ide u podeok ,,erotske price''..
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
GiGimix je napisao/la sledeće: | Mozda bi ova tema mogla da ide u podeok ,,erotske price''.. |
Ja bi je pre u Smehotresno odeljenje... 8)
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
A ja bi da pitam Good_Girl sa čijim se ona umom poigrava? Dajte ljudi, sve može da priča ali ovo je preterano, jedinao ako nije pušila dedi od 80 godina!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|