:: |
Autor |
Poruka |
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
sanjica_021
Donatella
hvala puno bas su cakani
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Srecan rodjendan i od mene i nek ti se sve zelje ovoga sveta ostvare
:new-bday: :wav:
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
CharmedS
hvala puno super je torta
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
i ja se pridruzujem cestitkama
srecan ti rodjendan
|
|
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
:smilecolros: :new-bday: :rainbowafro: :flower: :sunny: :happyhippy: :sith: :happy1: :iroc: :occasion4: :toothy1: :toothy2: :toothy4: :s: :r: :e: :t: :a: :n: :r: : :d: :j: :e: :n: :d: :a: :n: :blueflowerface: :165: :88: :68: :71: :117: :119: :45: :77: :420: :408: :435: :461: :lizalica: :redlips2: :84343:
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
|
|
|
*jovance*
Slomljena
hvala puno super ste svi
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Sa zakasnjenjem,cestitke i od mene
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daco
hvala puno
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|