:: |
Autor |
Poruka |
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
ovo ruzno bre , ko neke vestice
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
darma Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 64
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 102 Mesto: Ljubljana
|
|
Grozno dugi nikako ali uredni me pale!
|
|
|
|
|
|
BesnoPile Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 55
|
|
svasta, stvarno svasta ali ko voli nek' izvoli!
|
|
|
|
|
|
Vestica Banovan! Freak Of Nature
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo
|
|
meni se licno gadi
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
|
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Nista posebno. Ne verujem da bi mi ovo bilo stimulans. Vise verujem u dlakave zene i prirodne mirise, naravno. Sto duze i jace, to bolje
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Svaka cast, ako nekoga ovo pali!
Meni licno je gadno ovako nesto! Pa jos i zenska noga, pa jos i "negovana".........jok! Nema sanse!! Sto rece Nightmare, pre bih prihvatila dlakavo i mlohavo stvorenje, nego ovako nesto u mom krevetu! Fuj!
Nego, sta mene kopka, pa bih zamolila za objasnjenje: sta rade ove devojke zimi?!? Ne nose (predpostavljam), otvorene sandale! Kako onda sa zetvoranom obucom?! Kupuju vecu obucu(par brojeva vise)? Ili ipak "skrate sebe za fetis"? Pa, kakav onda sex zimi....????? Ma, imam milion pitanja! Pa, ako ima raspolozenih, a upucenih u ove stvari, daj malo pojasnite!
|
|
|
dalmil Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 25 Avg 2004 Poruke: 31 Mesto: Vrnjacka Banja
|
|
Ima nas raznih . . .
Koga jos to moze da pali?
|
|
|
|
|
|
ROCKET Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 6 Mesto: Beograd
|
|
Ja licno to ne mogu da povezem sa uvodom u ekstra seks!!!
|
|
|
|
|
|
becky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2005 Poruke: 45
|
|
mislim da je ovo sasvim ok i da je strahovito sexy.
ja ne mogu biti ravnodusan kada ovo vidim na ulici plazi ili vec
prolece je a dolazi leto vreme da se pokazu stopala
zanima me ima li medju devojkama koje bi htele imati ovakve nokte.
pozdrav
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
I ja imam pitanja a ista su kao i kod moje koleginice knknpnkn.. Ja imam duge nokte na rukama ali noge ne nikako! Ono na slikama na prethodnoj strani mi je toliko odvratno da ne postoji muskarac zbog koga bih nesto onako ruzno "negovala". Ja volim lepe negovane noge i nokte posebno, leti naravno malko duzi,uvek namazani u french ili neka lepa boja...A i uopste u toku godine tome poklanjam dosta vremena i paznje ali ono na slikama mi je toliko nakaradno da nemam reci..Ali boze moj 100 ljudi 100 cudi...Ocigledno ima koga to pali Meni je licno to :puke: :puke: :puke:
|
Poslednja prepravka: Cute Blondie datum Sre Apr 26, 2006 2:23 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Meni je to odvratno i tako me nervira kada vidim kandze na noznim prstima...Ma ne znam koliko da su negovane, to mi je tako...bljaks
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
Dajana024 Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Apr 2006 Poruke: 1071 Mesto: DaLeKo....
|
|
Ma daj bre,pa ja skoro da ne mogu ni na rukama da pustim lepe duge nokte,a ne na nogama
|
_________________ Ne pitaj gdje ćeš da me nađeš, zli su ljudi sakrili adresu
Daj mi oprost i pošalji lađe, nek me jedra ranjenu donesu
Ne pitaj gdje sam dosad bila, što se telo od tebe ne miče
Uplela se u đavolja krila, to toliko što se njega tiče... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|