:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Karadjordje Petrovic
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
[flash width=640 height=480:f70f6a6f71]http://www.domaci.de/album_pic.php?pic_id=4262[/flash:f70f6a6f71]
|
|
|
lordbelfegor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Jan 2006 Poruke: 22 Mesto: Sabac
|
|
Volim umetnost i njome se bavim . Zavrsio sam skolu umetnickih zanata u Sapcu smer grncar. Skulpturom se malo manje bavim ali mi je drago da se neko upste bavi umetnoscu
i izdvaja vreme za nju.
Pozdrav kolegama umetnicima
|
|
|
|
|
|
glumac86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 111 Mesto: SCG
|
|
Ja bas volim umetnost i svidja mi se to...bas QL!
|
_________________ NISTA OD TOGA |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Vajarstvo je umetnost pravljenja trodimenzionalnih oblika - skulptura. Većina skulptura ima čisto estetski cilj. Kada trodimenzionalni objekat ima osim umjetničkog i upotrebni aspekt, možemo ga nazvati skulpturom samo ukoliko je umjetnički aspekt predominantan. Kada su upotrebni i umjetnički aspekt balansirani, nazivamo ga funkcionalnom skulpturom.
Što više umetnički aspekt prepušta mesto upotrebnom, vajarstvo postaje dizajn.
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Kleopatra73 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Apr 2009 Poruke: 19
|
|
[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
Savavukovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Avg 2008 Poruke: 21
|
|
Oprosti, napravio si lapsus. Radi se o Mikelanđelu
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|