:: |
Autor |
Poruka |
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)
|
|
LONDON - Britanska vojska zabilježila je prvog sljedbenika Sotone u svojim redovima. Riječ je 24-godišnjaku iz Edinburgha koji službuje na fregati Kraljevske ratne mornarice. "On je od svog zapovjednika zatražio dozvolu da slobodno može prakticirati svoju vjeru za vrijeme dok je na na brodu i zapovjednik mu je to odobrio. Vjerujemo da se radi o prvom osvjedočenom sljedbeniku Sotone koji služi u britanskoj vojsci", izjavio je glasnogovornik ministarstva obrane.
Braneći odluku da se Sotoninom sljedbeniku dopusti služenje u britanskoj vojsci, glasnogovornik ministarstva kazao je da vojska ne dopušta diskriminaciju na osnovi vjerskih uvjerenja. Zastupnica Konzervativne stranke u britanskom parlamentu Anne Widdecombe oštro se usprotivila odluci da se sljedbeniku Sotone dopusti službovanje u vojsci.
"Svjesna sam da su vjerska uvjerenja privatna stvar svakog pojedinca, čak i kad se radi o vojnicima. No, za Sotonizam se ne može reći ništa dobroga. Potpuno sam šokirana. Nadam se da ovo neće dovesti do povećanja broja Sotoninih sljedbenika u vojsci", kazala je zastupnica Widdecombe.
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Kakve ludake sve neće primati u svoju vojsku...
Onda, kakvo je čudo videti, kao nedavno u Iraku, ona mučenja i prženja
i svakojaka zlostavljanja ratnih zarobljenika...
Jednom rečju, nenormalno!
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Moj Hogi, ovaj svet je načisto poludeo
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|