www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

djevojke - sta bi radije
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
Good_Girl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 14 Jun 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 15, 2005 1:14 pm    Naslov poruke: djevojke - sta bi radije Na vrh strane Na dno strane

da li biste da mozete radije izabrale sex s iskusnom djevojkom ili s neiskusnim mladicem? zanima me vase misljenje. ja bi radije odabrala iskusnu djevojku jer mislim da bi mi ona pruzila vise uzitaka nego neki neiskusni momak kome bi to bilo prvi put i kojeg bi u svemu morala poducavat.

Zubarka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jun 2005
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 15, 2005 5:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskusna devojka....... Wink
Pa mislim....zasto bi se patile sa nekim ko ne zna nista,ja recimo nisam neka profesorka...ne ide mi to...dok sa iskusnom devojkom ne bi imale tih problema...sve ide kao podmazano

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 15, 2005 8:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa, sa muskim naravno! Wink

dadob72
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 16, 2005 3:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cek da pitam zenu...........................................
iskusnu djevojku

PoisoNEX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 01 Mar 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 16, 2005 10:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cekaj, cekaj! Valjda bi trebalo da ponudis jednom polu suprtotan pol sa iskusnim i neiskusnim. Mislim ja bih naravno iskusnu devojku, ali npr sta bi htela neka devojka, koja nema nekih cudnih misli?

POZZ!

Black Cat
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 10:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Devojku naravno... nema nista gore od smotanog muskarca... Razz

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 24, 2005 1:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neiskusan momak... zato sto onda on radi samo ono sto mu ja kazem,onako kako ja zelim,koliko ja hocu.... ja ga kreiram onakvog kako meni odgovara... Twisted Evil

ZOZEFINA
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 45

Datum registracije: 03 Jul 2005
Mesto: Nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 28, 2005 9:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma neiskusnog momka, naucice brzo

nofrks
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jun 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 29, 2005 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam ipak staromodna!mushkarac u bilo kom obliku i sa bilo kakvim iskustvom Smile

Vestica
Banovan!

Freak Of Nature
Freak Of Nature

Datum registracije: 13 Jan 2005
Mesto: Nebo

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 29, 2005 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

maa muskarac Very Happy

Shea
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 29, 2005 5:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene bas pale takvi neiskusni decki kojima ruke drhte.

Munjaf
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Jun 2005
Mesto: Subotica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 30, 2005 8:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

P ja bi u svakom pogledu birao iskusnu devojku!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> djevojke - sta bi radije Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 1 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon