:: |
Autor |
Poruka |
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Izvinjavam se prije svega sto sam napiso aj potrudite se kako mognete da mi nabavite pjesmu,,sad vidim da ne zvuci lijepo ,pa duso velika hvala,pjesma je sjajna,samo nazalost nije cijela svega, 1min i 48 sec ,ako ikako budes mogla pls da nadjes cijelu pjesmu ,postavi je na server,unaprijed zahvalan tvoj ucenik ,ajde deco budite mi dobra pozdravlja vas vas cika HoHo ,a za sanju vejki pushek :***
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
hoho je napisao/la sledeće: | Izvinjavam se prije svega sto sam napiso aj potrudite se kako mognete da mi nabavite pjesmu,,sad vidim da ne zvuci lijepo ,pa duso velika hvala,pjesma je sjajna,samo nazalost nije cijela svega, 1min i 48 sec ,ako ikako budes mogla pls da nadjes cijelu pjesmu ,postavi je na server,unaprijed zahvalan tvoj ucenik ,ajde deco budite mi dobra pozdravlja vas vas cika HoHo ,a za sanju vejki pushek :*** |
Pesma je cela, ja sam je preslusala pre nego sto sam je postavila. Sad ce Nesa da skine da vidi kako je kod njega.
|
|
|
|
|
|
Ma nemoguce sanjicek da je samo 1 i 48 i kad kaze u drugoj strofi kod 1:48 taman dodje ne vuci me na dno tek sam... jer ima nastavak slusali su je ljudi na radiju,kazu 3 minute i vise,ko sve njegove pjesme!mislim ima ih samo 2,a jel i kod tebe 1 : 48 pjesma?Aj oke,javi mi kako je kod nene
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Postavila sam je opet, server me zeza posteno
|
|
|
|
|
|
pa ja sam je skinuo onaj dan vec na odc-u pozdrav
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
Pozdrav Sanjice,aj budi dobra pa mi reci ,pjesma Igor Vukojevic - Samo da znas ,Budva2005,jel i ova verzija na sajtu,sa onom glupom reklamom folkoteka.com !!???
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
|
hoho je napisao/la sledeće: | Pozdrav Sanjice,aj budi dobra pa mi reci ,pjesma Igor Vukojevic - Samo da znas ,Budva2005,jel i ova verzija na sajtu,sa onom glupom reklamom folkoteka.com !!??? |
hahahahaha al me sad nasmeja!
Nama je clanica zilika poslala sve pesme sa Budvanskog Festivala i NEMA NIKAVIH REKLAMA na pesmama koje ovde mozes da skines! 8)
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 je napisao/la sledeće: | hoho je napisao/la sledeće: | Pozdrav Sanjice,aj budi dobra pa mi reci ,pjesma Igor Vukojevic - Samo da znas ,Budva2005,jel i ova verzija na sajtu,sa onom glupom reklamom folkoteka.com !!??? |
hahahahaha al me sad nasmeja!
Nama je clanica zilika poslala sve pesme sa Budvanskog Festivala i NEMA NIKAVIH REKLAMA na pesmama koje ovde mozes da skines! 8) |
E drago mi je da sam te nasmejao ,pa vidio sam da je Zilika poslala to,nego sta ja znam,otkud to Zilici ,odakle je skidala ovo ono ,jer gdje god tu pjesmu skines,onaj papak s folkoteke,seravio nesta,fol skida se s njegovog sajta i objavljuje,u po pjesme to prica haha,nnebulozan lik,kao on zna da je s njegovog aha!E sad ne mogu da je skinem,nemam bwe kledita
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
hoho je napisao/la sledeće: | E sad ne mogu da je skinem,nemam bwe kledita | E sad lepo olovku u ruke, pa pisi postove za novi kredit
|
|
|
|
|
|
|
Gile80 je napisao/la sledeće: | hoho je napisao/la sledeće: | E sad ne mogu da je skinem,nemam bwe kledita | E sad lepo olovku u ruke, pa pisi postove za novi kredit |
Pa ti teroristo ne bi se znao ni javit drugacije ,osim da mi se smijes ,pa ebote 100 godina te nisa vidio,e neka si vala doso,bas mi je drago,da imam koga zajebavat ,zezam se,s tobom ce biti sanjici puno lakse,a i za traganjem si munja ,ajde zivio mi,eo skupio ih ja !Posdraf,aj necu vise ,da me ne bi napali
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
|
|
|
Zamolio bi za pjesmu DZej-Zuta ruza,hvala unaprijed
|
Ja sam,sto nisam!
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|