:: |
Autor |
Poruka |
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
Da li bi ste mogli da mi nadjete pesmu od 357- ja odlazim. Pesma je stara i ne mogu nigde da je nadjem.
Unapred hvala
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Fali ti post do 100.
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
|
|
a sada
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
hihi evo pokusavam da ti nadjem pesmu, jesi siguran da je to naziv?
Daj mi teks pesme ako imas, bar deo.
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
|
|
Ja odlazim putem kojim idem sam i vecno cu patiti jer sada znam, koliko me zelis, trebas i volis ti oprosti mi, molim te oprosti mi
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
|
|
|
Teeeeeeeesko. Pokusacu jos, ali za sad bezuspesno ide traganje.
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
|
|
ma opusteno, ako nema onda nista.
Ja mislim da to peva 357, a inace grupa je u nekom rep fazonu (pesma je iz 98/99)
ali ova pesma je vise balada
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
a da se mozda neradi o
187 - u senci ?
ovako nesto ide tekst :
Zaspala je sama i ovaj put kao i svaki drugi,kada ga ceka kada se moli da se vrati u komadu jer ga voli vise od svega,vise od sebe...
Ja imam ovo ako nema sanjica poslacu joj
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
|
|
Jao jeste, mnogo ti hvala.
Znaci ovu pesmu trazim vec godinama i sve vreme mislim da je to 357-ja odlazim
Hvala i tebe Sanjice na trudu
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
|
|
haha, necu te vise nikada poslusati kad kazes neki naziv pesme i kod trazim izvodjaca si me prevario
ajde nek vidi sanjica pa ako je nema poslacu joj
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
|
|
Nasao sam je vec
a inace ovo su bile nenamerne greske
1 kada je 187 izdao novi album bio je cista komercijala i ja sam pomislio da sam se istripovao da tu pesmu pevaju oni, a jedina grupa koju znam iz tog vremena da ima broj u imenu je 357 (oni pevaju onu pesmu Beograd)
2 Stvarno se ne secam da se pesma zove u senci posto smo je svi zvali ja odlazim
3 Za Cecu me je sramota
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
|
|
salila sam se, sve je u redu. Za cecu sam i ja bila 100 % sigurna, propevusila je u sebi onako nabzrinski i kazem e to je to
mozda smo pogresili ali smo dali ceci predlog za dobar mix
|
|
|
|
|
|