:: |
Autor |
Poruka |
ZORANPLL Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 118
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 137

|
|
Vašington
17.08.05
Novi 60. NBA šampionat počeće 1. novembra sa tri utakmice, od kojih će dvije prenositi američka nacionalna televizija, u ovom slučaju kanal TNT. Prvi prenos biće utakmica šampiona San Antonija protiv Denvera u ”SBC Centru, kojoj će prethoditi ceremonija uručenja šampionskog prstenja igračima i stručnom štabu Sparsa, kao i podizanje šampionskog banera pod svod dvorane. U drugom prenosu, Finiks dočekuje Dalas, a prije svega toga, Milvoki gostuje u Filadelfiji.
Tradicionalna dva duela na Božić biće repriza poslednjeg finala plej-ofa između Pistonsa i Sparsa u Detroitu, poslije čega slijedi gostovanje Los Anđeles Lejkersa u Majamiju i prvi susret Šakila ONila sa tandemom Kobi Brajant-Fil Džekson. Obje utakmice direktno će prenositi TV mreža ABC.
Vrlo interesantno biće i trećeg dana nove sezone, kada Majami dočekuje Indijanu, u meču koji bi mogao da bude i najava narednog finala Istoka, a Lejkersi dočekuju tim sa najboljim skorom prošle sezone - Finiks.
Petak, 2. decembar biće poseban dan za svakog navijača Detroit Pistonsa, jer se te večeri Leri Braun vraća na Oburn Hils sa svojim novim timom Njujorkom. Očekuje se možda i više zvižduka nego kada u Detroit ponovo dođe Ron Artest - 23. februara 2006.
Sve u svemu, sledeće sezone, u Americi i Kanadi biće odigrano nevjerovatnih 1.230 mečeva.
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
ako boky kaze da ce bit..onda ce bit!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
zilika je napisao/la sledeće: | ako boky kaze da ce bit..onda ce bit!  |
zili .. samo ti zezaj ... nego kazem da ce biti dobrih utakmica znaci nece mi biti zao sedeti pored tv-a i gledati ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|