www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li vredi ulagati ili ...
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
gagarin99
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 05 Jun 2005
Mesto: N.Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 05, 2005 2:13 pm    Naslov poruke: Da li vredi ulagati ili ... Na vrh strane Na dno strane

Imam P3 900 mhz,plocu Gigabyte GA-6OXT,384 mb sdram,cd-rw Asus(nov) i graficku nVIDIA GeForce2 MX/MX 400-neintegrisanu.
Hteo bih da zamenim graficku za GF4 MX440 64 mb,tv-out ili ATI Radeon 9200 128 mb,tv-out (treba mi samo za gledanje Divx na tv-u) i da dodam DVD rezac. Sad me interesuju vasa misljenja da li ce to moci da funkcionise na ovoj ploci i sa ovom memorijom ? Shocked

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Šimanovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 05, 2005 5:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Trebalo bi da shljaka ako uspesh da je ubodesh...

TheCrow
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 05 Jan 2003
Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 05, 2005 7:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Druga varianta bi bila ako ti graficka karta sa tv-outom samo treba za gledanje DIVX-a na tv-u da te pare koje si planirao za graficku kartu da ulozis u standalone DVD-Player koji podrzava divx, neznam koliko se krecu DVD playeri dole kod nas..ovde u Germany ima ih vec sa podrzkom divx-a za jedno 50 Evra, a pustaju sve zivo , ja na ovaj moj da ubacim i salamu umesto CD-a/DVD-a pokazao bi neku sliku Very Happy

Ali ako koces da imas to sve u okviru kompa ondah bih se ja na tvom mestu odlucio za onu ATI-karticu, radice bez problema sa tom kombinacijom.

Nase ostale pesme sa prvog albuma na:
www.pokret.de
ili na www.soundcloud.com/pokret

http://www.youtube.com/pokretband

o0987654321qazxcvbnmk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 26 Jul 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 05, 2005 7:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja ti isto predlozim da kupis stand-alone DVD. vidjao sam ih za 7000din, a DVD + Graf. bi trebalo da te izadje oko 1800 + 5900 = 7700 + kablovi = 7900 din, sto je za oko 1000din skuplje.

gagarin99
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 05, 2005 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Treba mi DVDRW i cena je oko 55-60 Evra, a graficke su 35-40 E.

o0987654321qazxcvbnmk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 43

Datum registracije: 26 Jul 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 05, 2005 9:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gagarin99 je napisao/la sledeće:
Treba mi DVDRW i cena je oko 55-60 Evra, a graficke su 35-40 E.

pa to ti je 7560din. i dalje ti je jeftinije da kupis stand-alone DVD.

ipak, ako ti je potreban DVD rezac, onda naravno, bolje upgradej komp.

mada nisam siguran da li ce ti DVD rezac raditi jer mi se cini da sam negde procitao da rezaci rade na 1.2 GHZ najmanje. predlazem ti da nazoves i pitas u nekog od prodavnica pc hardvera ili da sacekas da se javi jos neko ko je uspeo da ugradi DVD rezac u masinu od 900MHz.

gagarin99
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 05, 2005 11:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, pa upravo to me i interesuje : da li dvd rezac hoce (moze) da radi na ovoj masini od 900 mhz. Hvala za ideju za pitanje u prodavnici.

Vaxter
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Sep 2004
Mesto: Šimanovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 06, 2005 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Radi DVD rezach na mashini od 900 mhz.
Meni je stajao na Celeronu na 900 i radio je odlichno.
Samo pripazi da ti napajanje bude dovoljno snazno da gura sve to.
Za grafichku treba da proverish koji AGP imash ti i na kom su AGP-u te grafichke koje bi ti kupio... (2X, 4X . . .)

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 07, 2005 8:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma radi to,nema to veze s taktom proccesora,slobodno pici,ima ljudi na 500 su ga stavaljali,a sto se tice graficke ide sve to,samo vidi kakav je tvoj agp,ta kartica je 8x ,imam je na jednoj masini svojoj,sto se tice rama imas ga dovoljo,da gledas sto kazze drug Crowe i Salamu;) ,samo ubaci sve to ne brini,mada su skupi ovi dvdrw,al eto korisni su ,napravis sebi backup cijelog diska na nekolko dvd-a,a kad budes kupovo novu masinu,opet ga mozes izvadit i stavit na novu masinu,pa i graficku,isplati ti se za te pare sve to uzet,sve ce da fercera ne brini,ako ne bude fferceralo dones je kod mene da je sredimo;) heheh pozdrav

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

gagarin99
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 07, 2005 8:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

AGP mi je 2x,4x. Za ATI Radeon 9200SE sam pronasao u specifikaciji da podrzava i agp 4x i 2x. Najvise me brinulo da li ce moci da radi sve to na 900 mhz.

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 07, 2005 9:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da podrzava i vise;) v,ne brini,radi 100% na 900mhz,meni radi na 700mhz,al je pentium,ne celleron!radice 100%,ako ne bude radilo,dolazim ja da ga sredim;) pozdrav

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

gagarin99
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 07, 2005 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala ... Pozdrav !

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> Da li vredi ulagati ili ... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon