:: |
Autor |
Poruka |
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)
|
|
Kako bi dokazala vjernost mužu koji izdržava 23-godišnju zatvorsku kaznu, jedna je Rumunjka svojevoljno ostala zatvorena u kući čak punih 14 godina.
Vjerna Rumunjka kuću nije napustila punih 14 godina, a to ne namjerava učiniti ni narednih devet godina, koliko njen suprug još treba 'odguliti' za ubojstvo dvoje ljudi, zbog čega je uhićen 1987. godine.
U svojevoljnom zatočeništvu pomaže joj šogorica koja joj svakodnevno donosi hranu i potrepštine, a brine se i da žena svake noći bude zaključana u kući, piše rumunjski list Libertatea.
... tuka ...
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50:
Poslednja prepravka: Miss Nikakve Sanse datum Sre Okt 20, 2004 4:50 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
ebem ti takvu vernost kad moraju da je drze zakljucanu nocu
|
|
|
|
|
|
Miss Nikakve Sanse Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 02 Avg 2004 Poruke: 1596 Mesto: Zagreb :)
|
|
... i ja kažem Nenče... ajd' nek' je puste pa da vide što će biti vjerna ...
|
_________________ :93: Mi plešemo... la la lala... cijeli dan i noć... :93: :50: |
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Onom njenom tipu bi bolje bilo i da ne izlazi, jer kad ga onako zagorela dočepa, neće od njega ostati ni masna fleka...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|