:: |
Autor |
Poruka |
Sanel11 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 30 Nov 2004 Poruke: 6
|
|
nije nam podrebna euro liga zato sto bih sav futbal upropastio satim
|
|
|
|
|
|
crni_bombarder Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 60
|
|
ja bih radije da se napravi neka balkanska liga,da bi pojacali kvalitet naseg fudbala, i da bi se konacno ti stadioni napunili.mislim da nam je to potrebnije, od neke super euro lige, pa dovoljna nam je champion league.
|
_________________ da li znate da Vas volim |
|
|
|
|
kuzman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
ma ovo za super-euro-ligu nije lose ali ovo za balkansku ligu je odlicna ideja
|
|
|
|
|
|
wowoisnices Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 10
|
|
Najbolje je ovako kako je sada, samo bi se pravi jos veci jaz izmedju bogatih i siromasnih
|
|
|
|
|
|
rinoreal Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 84
|
|
ne znam dal bi to bilo dobro.
a steta sto mali klubovi ne mogu da iznenade vece klubove i da osvoje ligu u domacoj zemlji. evo recimo u NL uvijek je izmedju ajaxa, psv-a i feyenoorda. ma da feyenoord i ne trebam ni da racunam kad su slabi.
tako u skotksu uvijek je izmedju rangers i celtic ... to je dosadno ma da ne pratim skotsku liga al eto. tako i druge evropske drzave. bilo bi na jednu stranu lijepo to. al to bi isto posle vremena dosadilo. recimo real madrid igra protiv manchester uniteda, cesto ce biti ne rijeseno il samo pobijeda sa 1-0 ili 2-1. a gdje ce navijaci da idu svaki vikend u skotsku pa zatim u spaniju pa onda u italiju. mislim da navijaci nece to zeliti, zato sto ce im to skupo da izadje. zato mislim ako dobro gledas cijelu sliku da ova super liga ne valja. nek ostane champion liga.
jos su smislili da naprave world cup clubs. koja bena ce gledat osaka united protiv ac milana ... bolje da legnem spavati ... zzzz
|
|
|
|
|
|
vikira Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 165
|
|
Naj utakmice su utakmice velikana. Tu zaista možeš vidjeti ono što nam fudbal pruža, iako se slažem, da bi mali klubovi u tom slučaju mnogo izgubili.
|
|
|
|
|
|
Gaucos_boy Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 261
|
|
Prvo,ne bih voleo,a kao drugo to FIFA i UEFA nikada nece dozvoliti jer su to organizacije koje imaju mnogo veci uticaj nego grupa najboljih i najuspesnijih klubova sveta,jer je dovoljno da uvedu da igraci koji budu igrali tu kvazi ligu nece ucestvovati u takmicenjima pod patronatom FIFA i UEFA,znaci ni na SP ni EP sto je cilj svakog igraca da igra za reprezentaciju.
Kao sto je neko nekad rekao,snovi i postoje da bi se sanjali
|
|
|
|
|
|
biske Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 369 Mesto: mirijevo
|
|
veliki bi postali jos veci a mi bi otisli skroz u aut
to znaci da zvezda,partizan hajduk...ne bi imali priliku da igraju sa najjacim klubovima evrope(i sveta)
pogledajte gy ligu
cetiri srpska kluba su izborila za sebe kroz gy ligu uleb kup,partizan kroz nasu ligu evroligu,a sta jesa ostalim klubovima
sloga je gubila sa 10-15 razlike
|
|
|
|
|
|
rinoreal Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 84
|
|
ja mislim da ipak nece doci do superlige.
kao sto sam u mojoj prosloj poruci rekao, ne bi bilo interesantno uopste.
nek ostaje ova champion liga sto jest.
ma da je za mene prije champion liga bila puno interesantnija kao uefa cup 2 (cup winners) i uefa cup 3
sad uefa cup nista ne vrijedi uopste, a kup domovine kad osvoji klub isto nista nije. samo smijes da igras u uefu. a ljepse je bilo kao prije uefa cup 2 onda igras protiv drughih koji su kup pobijedili u svojoj domovini.
steta... mislim da ce sve ludje i ludje postati sa nogometom.
|
|
|
|
|
|
brynh Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 142 Mesto: Pozega & Zagreb
|
|
ma dobra je i ovakva liga, samo je problem sto su pojedini savezi jako losi u financijskom pogledu pa se ne mogu nositi s onim najjacim, a imaju isto tako jako dobre igrace (prije svega mladE) koje kasnije moraju prodati onim svima puno poznatijim i boljim klubovima..
|
|
|
|
|
|
guser Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
Ta Euro-Super-Liga bila bi lijepa za pogledati, bilo bi dobrih utakmica ali ne mislim da bi to bila veoma dobra ideja za fudbal uopcenito
|
|
|
|
|
|
ivobole Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Okt 2004 Poruke: 90 Mesto: podgorica
|
|
liga nam je dno dna! ima par klubova koja igraju posteno BUDUCNOST,borac, ofka.........a ovi ostali samo neka su zrao
|
|
|
|
|
|
|