:: |
Autor |
Poruka |
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Sprema se Hobit, ne znam za kad.
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...
|
|
Za Božić sledeće godine, ako Bog da
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
|
|
Mislis, ako PJ da
|
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
|
|
Daće, daće, daće, nego šta će
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
|
|
Ali mu je stalo da nas muci malo
|
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
|
|
Pa jeste, ali nas je već dovoljno mučio. Ne bi valjalo više
|
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
|
|
Ma ne znam... Koliko se ja secam, pomalo sam bio rastuzen kad je izasao III deo... Znao sam da nista vise ne mogu da ocekujem... Gubi se ta strepnja iscekivanja
|
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
|
|
Zato nam sada i rade ovo sa ovim puštanjem (neproverenih) glasina, navlače nas (narodski rečeno)
|
|
|
|
|
father Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 61 Mesto: Belgrade
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Gledao sam Gospodara Prstenova 3. Karta bila 300 dinara. My precious 300 dinara! Posle filma trebalo mi je neko vreme da dođem sebi, zato sto sam se naglo probudio. I guza mi utrnulo. Piiip, film se završava satima! Ima osamdeset scena koje su mogle da budu poslednje! Svi piiip nenormalno! Veliki deo budžeta filma je potrošen na ogromne količine toalet papira! Naravno da sam zaspao! Kad sam se razbudio i malo popričao sa samim sobom, došao sam do sledećih zaključaka:
Hobiti su fegeti.
Pored dva vrlo gadna prdeža nekog nesrećnika u kojima sam morao da uživam zajedno sa masom, najviše su me iznervirali Hobiti. To su četiri najveće piiip koje sam ikada video. Većinu filma samo nešto piiip i plaču, bore se ko piiip, prave piiip i ceo film sam bio ubeđen da su oni ustvari fegeti. To je izgleda primetio i režiser, pa je na kraju za svaki slučaj oženio Sema, jednog od fegeta sa nekom ribom, i to prilično dobrom.
Frodo, glavni Hobit, je ispao najgori skot. Kada je konačno stigao do pećine u koju je trebao da baci prsten, on se okrenuo i rekao: "Prsten je moj!". Šta bre tvoj? Piiip dao sam 300 dinara! I piiiip stavi prsten, postane nevidljiva i krene da beži. Srećom, tu se našao Golum koji je skočio na njega. Polomi piiiip Golume! Uzmi mu prsten! Krene borba Goluma i skota i na kraju obojica padnu sa litice, zajedno sa prstenom. I taman sam pomislio da ću gledati jednog Plačihobita manje, kad provalim da se skot uhvatio za liticu, normalno u poslednjem trenutku.
Golum je idol!
I Sem, drugi Plačihobit ga ladno uhvati za ruku i izvuče. Piiip koji debil! Pa ja bi mu reko: "Šta je sad piiip? Znači, tvoj je prsten? A sad oćes da ti pomognem? E oćes BiiiiP, piiiiiiip ti ja malo mater!" I onda bih ga šutnuo u facu i za uživanjem gledao kako pada u lavu.
I na kraju, posle takve izdaje, Frodu niko ništa nije rekao? To je zato što Sem, koji je očigledno zaljubljen u njega, nikome nije hteo da ispriča pravu istinu sta se desilo u pećini. Ja bih svima ispričao! A Goluma, koji je zaustavio zlog Froda i tako postao najzaslužniji što je prsten uništen, niko ni da pomene! A dao je svoj život! Golum je heroj! Golum je idol!
Ovo je Gospodar Prstenova-Povratak Kralja iz jednog drugog ugla, ovo je preuzeto sa jednog sajta tako da ovo nije moje lično mišljenje o filmu ali me je komentar nasmejao a nadam se da će i vas!
|
|
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
|
|
Citao sam to misljenje
Mislim da je ovde bilo vec kaceno
|
|
|
|
|
father Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 61 Mesto: Belgrade
|
|
@Velja25
Da nije smesno,bilo bi tuzno.
Ocigledno je u pitanju point of view nekoga kome je cela ideja o Tolkienovom svetu Hobbita,Vilenjaka,Orkova...potpuno strana i verovatno vrhunac njegovog filmskog ukusa predstavlja novi film Vin Diesel-a ili nedaj boze Arnolda Schwarzeneggera...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|