:: |
Autor |
Poruka |
FANATIC-NS PARTY MAN

|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad

|
|
Pamela Anderson zvezda serije TV serije ,,Cuvari plaze" objavila je roman o holivudskoj starleti ciji zivotni put neodoljivo podseca na njen sopstveni.
To je prica o mladoj devojci po imenu Star(zvezda) koja napusta posao kelnerice u svilenom sorcu i tesnoj majici da bi okusala srecu u Holivudu, gde dobija ulogu u televizijskoj seriji pod nazivom,,Cuvari plaze".
Pamela Anderson, koja je roman napisala uz pomoc pisca Erika Kvina, svoj literarni prvenac posvetila je,,muskarcima svog zivota".
Na omotu knjige je njena fotografija na kojoj je skoro naga, samo sa zvezdom koja joj pokriva grudi.
U stampi se knjiga reklamira kao vrlo seksi i zabavna i idealno stivo za plazu.Pamela Anderson (37) prilikom promocije je izjavila da joj je pisanje knjige bilo veoma zabavno i da se sprema da napise nastavak avantura glavne junakinje.
|
|
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
vidis da i pamela moze da bude pametna ... ko je reko da je zenska samo popularna po tome sto je glumila u " Cuvarima plaze " .. ume zenska i da napise knjigu
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
ova knjiga je izasla ima vec dosta vremena........jedina vrednost knjige su korice.....tj. slika.......ja sam procitala prvo poglavlje (jedva) i ostavila je........preporucujem je za citanje onima koji vole da citaju ljubavne vikend romane...... 8) 8) 8)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|