:: |
Autor |
Poruka |
BabyG Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...

|
|
NEVINOST ZA 15000 EURA
Zbog ovih ili onih razloga, Hrvatice sve više žele biti djevice. One kojima seksualna apstinencija teško pada, nevinost u Zagrebu mogu vratiti za 600 do 1500 eura. I tako više puta, kraja nema! A u Srbiji je još jeftinije.
Tamo će za povrat nevinosti platiti 400 eura, piše Večernji list.
Povratak nevinosti kirurškom rekonstrukcijom himena svjetski je trend, a slijedi ga i Hrvatska. Djevičanstvo sve više zanima domaće žene, a tomu svjedoče i podaci zagrebačke klinike Barbel, jedine u nas koja obavlja taj zahvat ili to ne skriva u svojoj ponudi.
Godišnji je rast takvih operacija u njih, naime, 20 posto. Zahvat se zove himenoplastika i isprva su na njega odlazile žene koje su pretrpjele teško seksualno zlostavljanje. No, udaja je postala sve češćim razlogom zbog kojega Hrvatice odlaze na operaciju.
"Maloljetnice se ne smiju operirati. Pacijentice u dobi od 20 do 37 godina dolaze nam iz tradicionalnih hrvatskih obitelji, no i iz uglednijih zagrebačkih obitelji. Na neki način ženama ta operacija omogućuje nov početak. Pacijentice su me često pitale kako mogu vratiti nevinost, pa sam počeo obavljati taj zahvat.
Monogamija je sve jači trend u svijetu i u nas, čemu je uzrok strah od side i ostalih spolnih bolesti. Takvim pristupom žene, zapravo, varaju svoje buduće partnere", objasnio je Večernjaku Miroslav Kinčl, kirurg plastičar.
Zbog psiholoških razloga, prije operacije treba proći razgovor s doktorom Kinčlom i medicinskom sestrom, a po potrebi i s psihologom. Iako se ta operacija može izvesti više puta, samo su dvije žene učile to drugi put, i to zato što operacija u inozemstvu nije uspjela.
Godišnje se izvede nekoliko desetaka takvih zahvata, petina nad Zagrepčankama. Korekcija se radi od ostataka djevičnjaka, bez umjetnih materijala, a najčešća je dob pacijentica od 20 do 25 godina. Deset dana nakon zahvata, koji traje oko sat i pol, nemoguće je otkriti da je žena bila na operaciji, piše Večernjak.
"U susjednim zemljama još ima djevojaka koje se prije braka ginekološki pregledavaju na zahtjev oca ili budućeg muža", rekao je zagrebačkom dnevniku i Aleksandar Dušanović, ugledni srpski estetski kirurg, čija beogradska klinika 011 također radi himenoplastiku. Godišnje obave 40-ak zahvata, operacija traje pola sata i stoji 400 eura.
"To je zapravo tužna priča. Dolaze nam djevojke koje su 'pritisnuli' očevi ili ujaci, najviše iz Bosne te s Kosova. Mnoge iz vjerskih razloga moraju rekonstruirati himen kako bi nevine ušle u brak. Imali smo i dvije pacijentice iz Hrvatske, dosta iz Francuske, a ostale su iz Srbije", kaže dr. Dušanović.
Većina je pacijentica (85 posto) neškolovana. No, Dušanović se sjeća i doktorice koja je sa svojih 35 godina operirala himen jer ju je čekao budući suprug.
"Moj turski kolega jednoj je eskort-dami rekonstruirao himen čak 431 put jer šeici koji dolaze u Tursku traže isključivo prostitutke djevice", zaključio je Dušanović za Večernji list.
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
 |
|
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
ja u ovo ne verujem ... kako moze osoba koja je vec imala seks da se povrati i da postane opet nevina .. .. bas malo cudno ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
pa stavi joj himen...tako kad muskarac prodre u nju himen ponovo pukne!
ona ne postane nevina ponovo,al ima himen ponovo da moze nekog kretena uvjeriti da joj je prvi tj. prevariti!
gadi mi se ovaj svjet naprosto..a te zene koje to urade su olicije gadosti! mjenjat ih ko carape pa se prodat ko nevina...krajnje bezobrazno
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|