:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Proslavljeni italijanski golman, Valter Zenga, novi je trener Crvene zvezde.
Bivši golman milanskog Intera i reprezentacije Italije (58 nastupa) je posle razgovora sa predsednikom Draganom Stojkovićem prihvatio ponudu da u naredne dve sezone vodi naš tim. Zenga će se ekipi na pripremama u Austriji priključiti u petak.
Naš novi trener je rođen 28. aprila 1960. godine u Milanu, a tokom igračke karijere je osim za Inter iz Milana nastupao za Salernitanu, Savonu, Sambenedeteze, Sampdoriju i Padovu, kao i za Nju Ingland Revolušn iz SAD, gde je jedno vreme bio i trener i igrač.
Po završetku igračke karijere, vodio je rumunske prvoligaše Nacional i Steauu iz Bukurešta.
|
|
|
|
|
 |
vladabgd Upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487

|
|
pa dobro sve je bolje od dostanica. ajd srecno nam bilo snjim(ako je uopshte istina, ne sumnjam u tebe jugo ali koliko se nagadjalo ovih dana...pfff). nadam se da piksi zna shta radi. josh da mu je poshlo za rukom da dovede ogasawaru
|
_________________ El Niño |
|
|
|
 |
gilence Princ bez konja - stara garda

|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad

|
|
A? Odakle ti ova informacija?
Ako je istina, pretpostvka moja je da dolazi kao trener golmana, gresim ????
|
|
|
|
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Tako bar pise na zvanicnom sajtu od C. Zvezde!
Znaci nemoj na mene bas da se oslonis... i ja mislim da je vazno da Dostanic ode... a ako Zenga bude novi trener!?
Ja koliko znam i nije imao bas neki uspeh sa njegovim ekipama, tako da bolje malo sacekamo...
@Gile: Jok, ne kao trener za golmane vec kao trener cele ekipe!
|
|
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Ja neznam dali bas dobro sto je dosao Zenga ? Ja mislim gore ne moze da bude samo bolje, Piksi treba i da gleda da dobijemo dobri Sponsori da ulaze Pare u Zvedu i da mozemo sto dalje da stignemo u UEFA. Da sto vise pravimo Podovi da imamo 2 Kluba za Chanpinons-League
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
vladabgd Upućeni član

|

|
|
ma nema shta da se brinemo za titulu, ovo je nasha godina(mislim jednu mi, pa onda grobari i tako svake druge... tako se muslin prolsavio dolazeci svake druge godine u zvezdu ) nego ne bi bilo loshe da bar stignemo do grupa lige uefa. to bi privuklo sponzore (pre svaga toyotu koja bi valjda vec trebalo ove godine da bude generalni sponzor, da ulaze josh vishe. bile neke priche za marakanu da ce renovirati i kao zvace se "toyota arena" ) i omogucilo dolazak nekih boljih igracha u zvezdu (mada smo se i ovako vec pojachali, poslali smo miladinovica u grchku )
|
|
|
|
 |
pelesinjo Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG

|
|
Cuj nisam neki fan od dostanica ali nemogu jednostavno onako coveka da izbace, u redu ovaj italijan je poznati italijanski golman ali prvo kazu dostanicu da moze da trenira i sledece sezone a onda ga za dva dana izbace!!!
Znate onu izreku:
Tudje G.... je uvek sladje... eto sta ja mislim o tome!!!!!
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
 |
vladabgd Upućeni član

|

|
|
nee ne znam tu izreku
ma jadan on... dobio je pare za te dve sezone za koje je imao ugovor. znachi ne radi nishta a uzeo je kesh
|
|
|
|
 |
rabrmi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 57
Datum registracije: 21 Jun 2004 Poruke: 82

|
|
nema bas neku blistavu trenersku karijeru
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|