www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Valter Zenga novi trener Crvene Zvezde!!!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 1:34 am    Naslov poruke: Valter Zenga novi trener Crvene Zvezde!!! Na vrh strane Na dno strane

Proslavljeni italijanski golman, Valter Zenga, novi je trener Crvene zvezde.

Bivši golman milanskog Intera i reprezentacije Italije (58 nastupa) je posle razgovora sa predsednikom Draganom Stojkovićem prihvatio ponudu da u naredne dve sezone vodi naš tim. Zenga će se ekipi na pripremama u Austriji priključiti u petak.

Naš novi trener je rođen 28. aprila 1960. godine u Milanu, a tokom igračke karijere je osim za Inter iz Milana nastupao za Salernitanu, Savonu, Sambenedeteze, Sampdoriju i Padovu, kao i za Nju Ingland Revolušn iz SAD, gde je jedno vreme bio i trener i igrač.

Po završetku igračke karijere, vodio je rumunske prvoligaše Nacional i Steauu iz Bukurešta.

vladabgd
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 06 Nov 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 1:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa dobro sve je bolje od dostanica. ajd srecno nam bilo snjim(ako je uopshte istina, ne sumnjam u tebe jugo ali koliko se nagadjalo ovih dana...pfff). nadam se da piksi zna shta radi. josh da mu je poshlo za rukom da dovede ogasawaru

gilence
Princ bez konja - stara garda
Princ bez konja - stara garda

Godine: 46

Datum registracije: 01 Jun 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 1:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A? Odakle ti ova informacija?
Ako je istina, pretpostvka moja je da dolazi kao trener golmana, gresim ????

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 1:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tako bar pise na zvanicnom sajtu od C. Zvezde! Wink
Znaci nemoj na mene bas da se oslonis... i ja mislim da je vazno da Dostanic ode... a ako Zenga bude novi trener!?
Ja koliko znam i nije imao bas neki uspeh sa njegovim ekipama, tako da bolje malo sacekamo... Confused

@Gile: Jok, ne kao trener za golmane vec kao trener cele ekipe! Wink

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 52

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 9:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja neznam dali bas dobro sto je dosao Zenga ? Ja mislim gore ne moze da bude samo bolje, Piksi treba i da gleda da dobijemo dobri Sponsori da ulaze Pare u Zvedu i da mozemo sto dalje da stignemo u UEFA. Da sto vise pravimo Podovi da imamo 2 Kluba za Chanpinons-League Wink

vladabgd
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 21, 2005 11:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nema shta da se brinemo za titulu, ovo je nasha godina(mislim jednu mi, pa onda grobari i tako svake druge... tako se muslin prolsavio dolazeci svake druge godine u zvezdu Mr. Green Mr. Green ) nego ne bi bilo loshe da bar stignemo do grupa lige uefa. to bi privuklo sponzore (pre svaga toyotu koja bi valjda vec trebalo ove godine da bude generalni sponzor, da ulaze josh vishe. bile neke priche za marakanu da ce renovirati i kao zvace se "toyota arena" Sad ) i omogucilo dolazak nekih boljih igracha u zvezdu (mada smo se i ovako vec pojachali, poslali smo miladinovica u grchku Mr. Green )

pelesinjo
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 11 Apr 2005
Mesto: AUGSBURG

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 25, 2005 12:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cuj nisam neki fan od dostanica ali nemogu jednostavno onako coveka da izbace, u redu ovaj italijan je poznati italijanski golman ali prvo kazu dostanicu da moze da trenira i sledece sezone a onda ga za dva dana izbace!!!
Znate onu izreku:
Tudje G.... je uvek sladje... eto sta ja mislim o tome!!!!!

vladabgd
Upućeni član
Upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 26, 2005 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nee ne znam tu izreku Mr. Green Mr. Green

ma jadan on... dobio je pare za te dve sezone za koje je imao ugovor. znachi ne radi nishta a uzeo je kesh

rabrmi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 21 Jun 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 30, 2005 8:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema bas neku blistavu trenersku karijeru

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Valter Zenga novi trener Crvene Zvezde!!! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon