:: |
Autor |
Poruka |
lovegoddess Veštica

|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...

|
|
BEOGRAD - Goga Sekulić (28), srpska folk pevačica, uhapšena je u ponedeljak, oko 20.20, na graničnom prelazu Tovarnik, kada je sa ukradenim "audijem A4 kvatro" pokušala da napusti Hrvatsku
Policajcima je pevačica bila sumnjiva jer je u automobilu italijanskih registarskih oznaka pokušala da pređe granicu koju uglavnom koristi lokalno stanovništvo, i to u vreme kada na njoj nije bila gužva. Krađa "audija" je pre desetak dana prijavljena koprivničkoj policiji, a automobil je na šasiji imao falsifikovan broj. Automobil će ostati na parkiralištu policijske stanice u Koprivnici, dok se ne ustanovi ko je vlasnik. Policija utvrđuje da li je pevačica deo krijumčarskog lanca ili je samo kupila ukradeni automobil. Mediji navode i da je Sekulićeva na dan hapšenja, oko 14 sati, viđena u jednom kafiću u centru Beograda s koferom u ruci, i spekulišu da je do Italije došla koristeći neki manje frekventni granični prelaz, te da je "audi", za kojeg u policiji veruju da je ukraden u jednoj zemlji EU, preuzela u Hrvatskoj.
Hrvatski mediji navode da je Sekulićeva u njihovoj javnosti poznata kao prijateljica odbeglog Ivana Ice Matekovića (31), koji je u Hrvatskoj nepravosnažno osuđen na sedam godina zatvora zbog otmice 17-godišnjeg sina penzionisanog generala Vladimira Zagorca, bivšeg pomoćnika hrvatskog ministra odbrane. Za Matekovićem je raspisana i Interpolova poternica zbog tog slučaja. Štampa, takođe, prenosi i da hrvatska policija "ima saznanja da se Mateković krije u Beogradu".
Prema tvrdnjama hrvatskih medija, Sekulićeva je zimus sa Matekovićem bila na skijanju u austrijskom St. Jakobu. Kako navode, ona se tada pravdala da se slučajno našla u zimovalištu dok je Mateković sa suprugom i decom boravio u jednom apartmanu.
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 52
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
Svaka cast, ako ona nema Pare da kupi Auto onda ja neznam tz tz tz
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
 |
dovla82 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 59

|
|
ta nema da kupi mog polovnog keca, a kamoli audi...
mislim, mozda.... sa raznim frajerima je vidjena.. pa na lepe oci, ko zna
|
|
|
|
|
 |
lths204 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Mar 2005 Poruke: 36 Mesto: Chicago

|
|
Ja bih to u zatvor i nepustati nikako, pa iako je ona estradna licnost, jaka stvar, kako je samo nije sramota da ukrade tudj auto....
|
_________________ LTHS204 |
|
|
|
 |
rabrmi Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 57
Datum registracije: 21 Jun 2004 Poruke: 82

|
|
sve sto vise imaju sve su pohlepniji
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|