:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Dead_Can_Sing je napisao/la sledeće: | Pinkie rekla si da strbacki buk pripada Hrvatskoj, samo da te tu malo ispravim
Strbacki buk pripada BiH, ja sam rodjen porec te rijeke i vjeruj mi znam |
zao mi je ako sam napravila gresku, jer ja tamo nikada nisam bila ,a podatke sam preuzela sa interneta..ono sto je najvaznije je da je mesto predivno i da je vredno pomena , zar ne?
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
aloha Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 15
|
|
mesto j e predivno i vredno je da se nekada poseti
|
|
|
|
|
|
Dead_Can_Sing Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 35
|
|
nema problema pinkie
|
_________________ Boze, zastiti me od mojih prijatelja da bi mogao brinuti o svojim neprijateljiima |
|
|
|
|
vilus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 12 Nov 2005 Poruke: 5
|
|
Ajd kad sam vec naletio na Dvorčane da ih pitam znaju li gdje je Blinja? Ide li se na zabave?
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|