:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Amerikanac Lens Armstrong pobednik je 92. biciklističke Trke oko Francuske, koja je danas završena u Parizu.
Armstrong je tako popravio rekord na sedam uzastopnih pobeda na Turu i trijumfalno završio profesionalnu karijeru.
Vozači su na 21. etapu, dugu 144 i po kilometra, krenuli iz Korbej Esona, ali je zbog kiše pobednik proglašen pre nego što su stigli do cilja na Jelisejskim poljima.
Pobednik poslednje etape je Kazahstanac Aleksandar Vinokurov, koji je sa Australijancem Bredom MekGijem pobegao pelotonu u poslednja dva kilometra i pobedio ga u finišu. To je druga etapna pobeda za Vinokurova na ovogodišnjem Turu.
Pored titule prvaka u Parizu su podeljene i nagrade u svim konkurencijama. Najbolji sprinter Tur dFransa je Norvežanin Tur Hushovd. Titulu najboljeg brdskog vozača osvojio je Danac Mikael Rasmusen, dok je Ukrajinac Jaroslav Popovič najbolji mladi vozač.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
pelesinjo Dobro upućeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG

|
|
Covek je stvarno strava, mislim nista protiv fudbala, kosarke, odbojke itd. u tim sportovima mozes da imas jedan los dan, neki drugi ce to da ispravi ali na biciklu si sam na svome ako noge nerade onda NISTA.. dobro mora se reci da je on imao stvarno najbolje pomagaci ali sve u svemu on je bio najbolji ovih sedam godina i zasluzeno je pobedio!!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|