:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Mali sefe....
Ne znam sta vise da kazem kad sve znas...
Ti si mali andjeo, bar takvo srce imas a kroz salu umes da budes i djavolcic ali to ti niko nece uzeti za zlo, jer svima podaris osmeh na lice!
Uvek si spreman da pomognes nekome i cak kad si okupiran poslom se setis drugova i odvojis koji minut da im objasnis neke stvari ili kao u mom slucaju cak neke programe da instaliras! Jako sam ti zahvalan a siguran sam da i drugi to cene...
Ako podelimo admine na 3 stvari... onda je Sanjica dusa ovog sajta, Car telo (nemam pojma u kom smislu) a ti si sigurno SRCE domaceg.de!
Svaki put kad mi se na MSN otvori prozorcic od NenadS, znam da me ceka neko iznenadjenje koje me cesto tera na suze (od smeha naravno)... i nisi sebican, sto se mnogo ceni, jer to sto imas rado delis sa drugima (sem zene) ... veoma mi je drago sto se druzim s tobom i sto imam takvog junior-sefa (koji ume i da me izbaci iz takta kad mi nesto naredi a samo admini su u mogucnosti to da izvedu) koji se uvek trudi da modovi imaju sto manje posla, i na svaki nacin im pomaze!
Da nebi dugovlacio, procitaj sledeci stih i sve ce ti biti jasno...
Sometimes in life,
you find a special friend;
Someone who changes your life
just by being part of it.
Someone who makes you laugh
until you can't stop;
Someone who makes you believe
that there really is good in the world.
Someone who convinces you
that there really is an unlocked door
just waiting for you to open it.
Hvala ti na svemu i samo tako nastavi... i jedva cekam da te upoznam uzivo Brate!
|
|
|
|
|
|
DeNNiSy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 213
|
|
Nenade cestitam ti i hvala na lepom ponasanju , cenim to
|
|
|
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Uopšte se ne čudim što si stigao do 2000 za ovo rekordno vreme,
kad ti ritam daje onakva veštica
PS.....a smislićemo kako da "namlatimo" i one druge dve hiljade
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
katarina Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Maj 2005 Poruke: 1627
|
|
Cestitke i od mene... :smilecolros: :wav:
|
_________________ Samo je jedan kutak svemira koji sigurno mozemo popraviti, a to smo mi sami. |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
U bre kume stani malo, kud si pos'o hihi Sta da ti kazem, hvala ti na svemu, hvala ti sto si to sto jesi, nedavno si mi jos jednom dokazao da si iskren i pravi prijatelj i u dobru i u zlu! HVALA TI NA SVEMU!!!
Cestitam bre!
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Uredniche,
Cestitam ti na postignutom uspehu a to koliko si ti uradio za ovaj sajt a i koliko si dobar prijatelj kad zatreba pomoc ili tako .. to niti zelim da pricam niti to moze da se kaze tak tako lako.
Hvala ti na svemu i cestitam.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam i ja!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Iskrene cestitke i od mene
Bravooo =D>
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Pa evo i ja da cestitam..vecito akasnim ali sila prilika..!U zadnjih par dana si dokazao koliko si prijatelj pre vega pa onda sef.Hvala ti na pomoci koju mi pruzas, hvala na razumevanju koje si pokazao, hvala ti na tome sto si tu i sto sve ovo postoji..Cestitka je mala rec za sve sto zelim reci...te cu ovaj put precutati...ali znas da ti od srca cestitam
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
lovegoddess Veštica
|
Godine: 43
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 6554 Mesto: Hidden island...
|
|
svaka cast neso!!! puno cestitkica i poljubaca i od mene!!!
|
_________________ El amor ha florecido en mi corazon a causa de tu amor. |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Zivot se ne meri brojem udisaja koje napravimo,
nego momentima koji nam oduzmu dah.
S tobom je tih momenata zaista dosta.....znamo se zaista dugo i svaki momenat tuge, smeha i problema sam podelila sa tobom i ne zalim za tim.Jednostavno drago mi je sto si se usetao,necujno u moj zivot,sto si mi dopustio da budem deo tebe.Mnogo toga imam ti reci,ali i sama pomisao na tebe ucini da sve reci u srcu zapisane odjednom ne mogu da procitam.Shvatam,svaki dan bez tebe bi bio sumoran,kao dan bez sunca.Lepo je imati te na ovom sajtu,druziti se sa tobom,deliti i dobro i zlo....
Cestitam ti od srca Srce na 2.hiljade postova,a bice ih jos
PS.Mogli smo partiju Kaladonda
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Zar niko nije ovo ranije primeto????
Kako ste mogli da dopustite da covek toliko spamuje po forumu
Ocigledno moram da popricam malo ozbiljnije sa moderatorima ovog sajta, ovo je jako veliki propust.... covek je davnih dana trebao biti banovan
Jos ce i da me prestigne........
Nesoooooooooooooooooooo, cestitam Nesoooooooooooooooooooooo
Kako rece Veca..... u rekordnom roku hehe
Jugovicu, ugledaj se malo na coveka... kad ces TI imati 2000 postova
Neso sve najbolje, Neso, nek je sas srecu
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|