:: |
Autor |
Poruka |
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
Nightmare je napisao/la sledeće: |
Ja sam jednom prilikom mislio na jednu scenu sa sahrane. Sta sve covek mora da uradi da bi obe strane bile zadovoljene |
Pocinjem da se plasim o cemu moj dragi razmislja
|
|
|
|
|
|
lfabjana Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jul 2005 Poruke: 53
|
|
sve ovisi ja kadkad mogu i dva do tri puta za redom a kadkad samo jedan jer mi se mali vise ne dize. a sta se tice produtzene er.... mozak pustim na pasu pa ona moze radit sta oce a ja necu svrsit
|
|
|
|
|
|
becky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2005 Poruke: 45
|
|
ja mogu kazati da smo ja i moja devojka srecne osobe jer pored svega lepog sto nam se desava upraznjavamo svaki dan ama bas svaki dan sex nekoliko puta na dan.
ja se ne hvalim ali posle ejakulacije mogu odmah poceti sa snosajnim kretnjama jer mi ud ne spada vec je i dalje krut, ali moram vam reci da je to iskljucivo zahvaljujuci tome sto moja devojka ima pre svega lepe cvrste zdrave ciste i kao najbitnije duge nokte na nogama posebno palac.
mene to strahovito uzbudjuje i lud sam za tim.dovoljno je da posle ejakulacije samo popusim njene palceve i on je opet krut kao kolac i tako jos najmanje dva tri puta.cini mi se da kada bi imali toliko vremena da bih mogao konstantno svakih desetak minuta celi dan se sexati i uzivati.
ovako zbog obaveza uradimo to tza par sati svaki dan u sto kazu cugu.
zaista ne bih mogao da zamislim zivot bez nje i njenih lepih dugih nokata na nogama.
pozdrav
|
|
|
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
ma sto duze to bolje...ako je on za drugu rundu onda je i cura
|
|
|
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
sada cu vam dati jedan, doduse malo ilegalan nacin za produzavanje seksualnog odnosa, a to je "snow" u strogo ogranicenim kolicinama, jer u takvim situacijama usporava cirkulaciju krvi tako da penis ne dobija onoliko krvi koliko mu je potrebno za erekciju... samo pazite da ne preterate, jer ako preterate onda ce vas misko da bude "nezainteresovan" i nece ga moci podici niko zivi, a i tada vec postajete narkoman!
|
|
|
|
|
|
***RaZoR*** Dobro upućeni član
|
Godine: 29
Datum registracije: 29 Dec 2005 Poruke: 518 Mesto: Beograd
|
|
zar nije lepse ispusiti cigaru i sacekati da prodje tih 10 min?
|
|
|
|
|
|
mrakodol Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Nov 2004 Poruke: 86
|
|
pa ako se pod tim konta da mi seks prosjecno traje od 2 do 3 satat(bez predigre), zasto bi onda produzavao..kad smo oboje pali od umora nakon toga...
|
|
|
|
|
|
Sexy_Amy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 138 Mesto: Wien-Sarajevo
|
|
kod mog deckica je i nakon svrsavanja nekada jos cvrst i mozemo da nastavimo, ali nekada ne moze...
|
|
|
|
|
|
rothmans Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 01 Jan 2007 Poruke: 5
|
|
Sve je stvar trenutnog raspolozenja ,nekada pada potpuno a nekada je neunistiv.Da ne preterujemo,ipak je uglavnom potrbna pauza!
|
|
|
|
|
|
Vista Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 56 Mesto: Banja Luka
|
|
i ja mislim da je to vise stvar raspolozenja jer nekad mozes odmah nakon prve runde bez pauze u drugu a nekad cigara i malo predaha ... kako kad
|
_________________ Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated! |
|
|
|
|
cica_sanelica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Maj 2009 Poruke: 42 Mesto: u Njegovom srcu
|
|
mislim da tih 10min čekanja ne igra sad neku ulogu...taman desetak minuta ponovno namijenjenje samo za mene
|
_________________ ~Markova mala~ |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Hvala Bogu, cesto sam jedan od onih sretnika koji odmah nakon ejakulacije mogu da nastavim i da minimum jos jednom dodjem do vrhunca...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|