www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Silovanje kao nacin života
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Iwan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 25 Dec 2003
Mesto: Frankfurt/nemacka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 03, 2004 11:29 pm    Naslov poruke: Silovanje kao nacin života Na vrh strane Na dno strane

U maloj izolovanoj zajednici na udaljenom pacifičkom ostrvu Pitkern, koje se nalazi pod britanskom upravom, seks sa maloletnim devojčicama je u poslednjih 200 godina bio normalna pojava. Međutim, sedmorica muškaraca ove izolovane zajednice koja broji svega 47 ljudi suočeni su sa 55 optužnica za seksualno zlostavljanje!

Protiv sedmorice ostrvljana podignuto je 55 optužnica za seksualno zlostavljanje, od kojih su neka počinjena nad maloletnicima, dok se neka odnose na napade počinjene pre više od četrdeset godina. Suđenje, koje je počelo u četvrtak i trajaće oko šest nedelja, odvija se u skladu s britanskim zakonom. Sud je ranije, ove godine, odlučio da Velika Britanija ima suverenitet nad ovom malom zajednicom.

Sedmorica muškaraca su optuženi su da su imali seksualne odnose s devojčicama ispod 16 godina, što je zabranjeno britanskim zakonom. Optužnicu je podiglo 18 osoba, a one obuhvataju 21 silovanje, 41 bludnu radnju, prevashodno nad maloletnicama, dok dve optužnice terete muškarce za grubo nedolično ponašanje prema deci ispod 14 godina starosti.

Mlade devojke na maloj britanskoj koloniji Pitkern tretirane su kao seksualne igračke, a silovanje je bio način života na ostrvu, rečeno je u četvrtak na sudu.

Sedam muškaraca s ostrva, uključujući i gradonačelnika Stiva Kriščena, suočeni su sa optužnicama za silovanje ili seksualno nasilje.

Len Braun (78) je najstariji od sedmorice optuženih, na sudu se pojavio u petak. On je optužen da je pre 30 godina dva puta silovao jednu ženu. Njegova žrtva, koja je svedočila putem video-linka iz Ouklenda na Novom Zelandu, rekla je da se nije opirala jer se osećala potpuno nemoćno. Dejv Braun (49), njegov sin, dan ranije izjasnio se kao nevin povodom optužbi za napade na devojčice tokom 21 godine počevši od 1979. Jedna od njih je imala samo pet godina.

Tužioci su izjavili na sudu da se on osećao potpuno slobodan da zlostavlja žrtve kada god bi to poželeo. Sve žrtve se sada nalaze na Novom Zelandu, a svedoče putem video-linka.

- Devojke su bile tretirane kao seksualni objekti - rekla je u četvrtak na sudu žena koja je ranije živela na ostrvu. Ona je dodala da je kao devojčica bila silovana četiri puta i objasnila da su muškarci s njima mogli da rade šta god su hteli.Tokom jednog incidenta, Braun je optužen da je navodno napastvovao sedmogodišnju devojčicu u ostrvskoj adventističkoj crkvi Sedmog dana dok je njen drug to gledao.

U sredu se i gradonačelnik Stiv Kriščen pred sudom izjasnio kao nevin. Ali je jedna od žrtava plačući ispričala da ju je kao devojčicu Kriščen silovao četiri puta.

Neki ostrvljani te britanske kolonije upozoravaju da suđenje može da ugrozi opstanak ove izolovane zajednice. Do ostrva, koje su 1790. godine naselili potomci zloglasnih pobunjenika s broda „Baunti”, može da se stigne jedino brodom. Žene ove male pacifičke kolonije stale su u odbranu muškaraca i izjavile da je za devojčice sa Pitkerna savršeno normalno da stupaju u polne odnose već sa 12 godina. One tvrde da su tužioci pogrešno shvatili ostrvsku tradiciju koja odobrava sporazumni seks sa devojkama mlađim od 16 godina. Većina žena je izjavilo da su ove optužbe sračunate na uništenje stanovništva koje broji svega 47 duša. (Blic)

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 26, 2004 3:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strašno, kume moj...

A ja već pomislio da je i ovo u Srbiji gde svaku treću ženu tuku na ulici,
ja gledao, a niko mi ne veruje...

Shocked

gazda_djole
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 57

Datum registracije: 02 Avg 2004
Mesto: Bgd - Colmar

france.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 27, 2004 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajd' kume sto tuku ...nego ja cuo da je svaka treca silovana , da svaka treca feministkinja , svaka treca sprema tursiju , svaka treca tri puta dnevno prdne , svaka treca ne zna da se nasminka ...itd. itd .

Pusti bre to kume ....
Zena ti je drustveno bice ...Coek moze sa njom da radi sta 'oce ! Very Happy

hogar sa medaka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 73

Datum registracije: 18 Avg 2002
Mesto: beogradski pašaluk

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 27, 2004 1:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jes, moj kume...

A vide li onaj zadnji pasus, bog te?
"Žene ove male pacifičke kolonije stale su u odbranu muškaraca i izjavile da je za devojčice sa Pitkerna savršeno normalno da stupaju u polne odnose već sa 12 godina..."
Mislim, ovo zadnje me dotuklo. A nešto mi i onaj njihov gradonačelnik, Stiv Kriščen, nekako srbijanski zvuči... Recimo kao Steva Krstić, tako nekako... Ja bih ovde pozvao u pomoć neku nevladinu organizaciju, nisu to čista posla, kume...

Inače, zaboravio si glavno: svaka treća žena u Srbiji je debela! Valjda otud i trećina muškaraca pod stresom?

Bound
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: Frankfurt

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 17, 2005 3:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nego, kako to da se svaka vest odnosi na muskarce kao pocinitelje "zlocina"?

I to je verovatno zbog toga, sto je necija zena debela, pa taj pod stresom, te ide da siluje decu i bije svoju zenu. Ili...?

Zagrli me, trebam tvoj dah

Zele
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 18 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 19, 2005 4:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To si dobro primetio. Kad zena unakazi muza ili tipa, onda se podrazumeva da je bila napacena, morala da se brani i sl. Kada muskarac samo popreko pogleda neku zenu, vec je svrstan u manijaka, nasilnika i ostalo. Ko je ovde jaci a ko slabiji pol ?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Silovanje kao nacin života Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon