:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Šta je e-banking?
E-Bank je brz, efikasan i pouzdan sistem namenjen bankarskom poslovanju preko Interneta. To je elektronski servis koji omogućava jednostavan pristup svim informacijama vezanim za račun i svim uslugama koje banka može da ponudi putem WEB-a.
E-Bank je elektronski, finansijski servis koji svojim korisnicima, obezbeđuje obavljanje i pregled finansijskih transakcija i uvid u stanje svih računa koje poseduje u okviru neke banke.
Pravo na korišćenje usluga E-bankinga kod banke ima pravno lice i fizičko lice koje je sa Bankom zaključilo ugovor o vođenju tekućeg računa za obavljanje platnog prometa.
Elektronski platni promet omogućava klijentima Banke:
* formiranje i izdavanje naloga platnog prometa
* uvid i štampanje stanja sredstava na svim računima otvorenim u Banci
* uvid i štampanje prometa računa (dnevno i periodično)
* uvid i status izdatih naloga pregled, preuzimanje i štampanje izvoda
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Bound Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 164 Mesto: Frankfurt
|
|
Kako se prosto objasnjava IP-adresa? Cemu to sluzi?
|
_________________ Trebas mi ti, snagu mi daj
Ti budi moj pocetak i kraj
Umorna sam i malo me strah
Zagrli me, trebam tvoj dah |
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
IP adresa znaci Internet protokol adresa. Svaki racunar koji se nalazi na mrezi ima svoju adresu (kao sto svaka kuca ima svoju adresu), jer bez nje ne bi mogli da komuniciraju.
Evo ti primer: ti, kad se povezes na internet, dobijas od svog provajdera IP adresu. Sem toga, kad hoces da pristupis Domacem, na primer, ti upises www.domaci.de i to tvoj provajder (tacnije DNS server) pretvori u IP adresu.
Inace, IP adresa se sastoji od 4 broja odvojena tackama, svaki broj je od 0 do 255. Na primer: 192.168.2.1
Moja sad trenutna adresa je: 212.200.199.8
Tvoja je: 84.58.9.168
A adresa domaceg je: 205.209.173.110
Da ne bi morala da pamtis taj broj, ti pises domaci.de, sto se prevodi.
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|