:: |
Autor |
Poruka |
NINANENA Veštica

|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464

|
|
pa kod nekih je i alkohol je ukljucen kao posledica,kod nekih ljubomora,kod nekih kocka,kod nekih histericno neodraso muskarac,kod nekih kultura,kod nekih sve to ispomesano,a kod nekih ponesto ispomesano...........nisu sve price iste ,a i posledice
|
|
|
|
|
 |
orelj Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 10

|
|
Hogar s medaka!
Htje sam ti samo reći da si upotpunosti u pravu što se tiče današnjih muškaraca postali su pravi papučaria što je i najbitnijie danas djevojke najviše i vole takve momke. Nekad su djevojke volile harambaše i heroje, a danas tatine i mamine maze i papučare eto to je mojr mišljenje
|
|
|
|
|
 |
milosh1984 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Sep 2004 Poruke: 2

|
|
NO COMMENT!!!!!
poz svima
|
|
|
|
|
 |
mvasilijevic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 20

|
|
Sramota je da se Srbi ponasaju kao da smo u 17. veku. Ako hocemo u Evropu to tako ne ide
|
|
|
|
|
 |
mmilan80 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 10 Mesto: nis

|
|
Verujem da su izneti podatci netacni. Mozda je muski deo populacije grub prema zenskom delu, ali mislim da se ovde preteruje...
|
|
|
|
|
 |
Download091 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Apr 2005 Poruke: 66

|
|
Ma daj molim vas... samo kukavice tuku žene. Da udariš ženu predamnom kičmu bi ti izvalio. Toliko o tome.
|
|
|
|
|
 |
branko1985 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jul 2005 Poruke: 44 Mesto: Novi Sad

|
|
Nasilje u porodici kod nas je veoma rasprostranjeno, a najčešće žrtve su žene. Da nije reč o šali, potvrđuju reči Marine Bogdanović, psihoterapeuta u beogradskom Savetovalištu za brak i porodicu, koja kaže da su samo u 2002. godini u porodičnim obračunima smrtno stradale 33 žene.
|
_________________ <> |
|
|
|
 |
Bound Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 53
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 164 Mesto: Frankfurt

|
|
hogar sa medaka je napisao/la sledeće: |
Ali, i dalje, svaka treća žena u Srbiji da trpi fizičko nasilje
od ukućana, velika je novinarska Patka! |
Lepo bi bilo, da je patka! Mada sam uverena, da je sasvim istinito i na zalost, to je samo jedan mali deo, koji je poznat ili prijavljen policiji. A koliko zena strada, pa sve to trpi zbog dece, komsija ili jednostavno zato sto sama sebi daje krivicu. Strasno!
Cak i da se samo jednoj zeni desilo, previse je!
|
_________________ Trebas mi ti, snagu mi daj
Ti budi moj pocetak i kraj
Umorna sam i malo me strah
Zagrli me, trebam tvoj dah |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|