:: |
Autor |
Poruka |
_Srebro_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jul 2005 Poruke: 53
|
|
Hm...zaista me zanima sta mislite o Jasmini Kostic Mini-nadam se da znate ko je to-poznata je sa pjesmama "Stariji covek" i "Isti igraci"-duet sa Goranom....
.....neki kazu da izuzetno dobro izgleda i pjeva, a neki kazu da je bezveze...
Hm.....sta je vase misljenje o njoj?
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Mala je ali je zato jako zgodna,a od pesama volim njen prvi hit "Moj lepi" dobro i "Stariji covek" mi je draga
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Da li je iko od vas primetio da nam uopste nije zanimljivo da li se bez argumenata slazete sa nekim. Da li ste procitali pravilnik i pokusali da shvatite da komentari tipa "riba je ok", "ja je volim" i slicno nisu ono sto nas zanima. Ukoliko otvarate temu gledajte da inspirisete ljude da napisu nesto o izvodjacima ili dogadjajima o kojima pisete. Broj postova vise apsolutno nije bitan.
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Nju sam vec 'zapazio' kad je pevala duet sa Dzejom "Slavija"! Ta pesma mi se jako svidjala i dan danas je rado slusam. Tad sam samo cuo to i glas me na neki nacin odusevio jer nije tipican, a nisam je video tako da sam sudio samo po onome sto sam preslusao...
Medjutim kad sam je onda jos i ugledao... auuu... sta da kazem! Kad obuce neke 'hot pants' u army-look ili neki minic, stvarno da ti stane dah!
Jednom sam gledao emisiju na tv-u i nisam ni skontao da sam kao blentav u nju zinuo!
Jedina "steta" je sto je metar i zelja da poraste... koliko mi je poznato, je samo 1,58m mala! ... ali dinamicna, kukuu... jednom sam imao priliku da je gledam/slusam uzivo i stvorila dobru atmosferu. Bila ljubazna i nasmejana i svo vreme se vrckala na bini. Omiljene pesme su mi "Stariji covek"; "Ko se zadnji smeje" i "Kad zapali zamnom svecu". Do sad je izdala 2 albuma a koliko znam je 3. u pripremi, pa da vidimo kakvim pravcem ce da krene...
|
|
|
|
|
|
ballak Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 64 Mesto: cacak
|
|
imala je odlican album pre neku godinu
gledala sam je na nekom rodjendanu,slatka je,niska i nepeva bas nesto uzivo
|
|
|
|
|
|
imhotep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Okt 2004 Poruke: 101 Mesto: Ni na nebu ni na zemlji ;)
|
|
Ima dobrih pjesama a i jaaako dobar izgled 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sinbad Moreplovac Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 254 Mesto: Zrenjanin
|
|
OK mi je pevacica, dobra riba sem te visine (uzas kako je mala!), jedino sto me njena interpretacija pesme "Crne kose" i izvrtanje teksta u toj pesmi uzasno nercira! "Isti igraci" su bili OK hitic, ali joj je "Stariji covek" po meni najbolja pesma! Jedino sto mi je bas gloopo je sto je svaka njena pesma "maznuta!" Ali to je vec nova prica o krizi autora... Sve u svemu.... Zacin C! Salim se! OK je Mina!
editovala vecadok
zabranjena je upotreba caps lock
|
_________________ I know some day you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star
in somebody else's sky,
but why can't it be mine!? |
|
|
|
|
Atanas-Krstic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 13 Mesto: bg
|
|
Dobra je,lepo peva ima glas mocan ,bas je hit pesma Isti Igraci.
Sve najbolje o njoj.
|
_________________ Radisa Urosevic |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|