:: |
Autor |
Poruka |
njakit Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 181
|
|
americki film odmah prepoznas,posebno ako se radi o vojsci.oni biju redom,niko im nista ne moze i uvek su najpametniji.ma,nema greske
|
_________________ .!.!.!.!.!.!.!.AAAAAAAAAAAAAAAA.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.! |
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
Evropski, a razlog je naveden u samoj anketi ˝tretiraju se kao umjetnost radije nego kao business˝. Baš sam sinoć u Španskom kulturnom centru pogledala odličan španski film El arte de morir, odličan je iako je low budget film...
|
|
|
|
|
|
Edgar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 48
|
|
Evropski ...
obozavam francuske filmove ... narocito njihovu graficku obradu filma ...
|
|
|
|
|
|
Alma1818 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2004 Poruke: 7
|
|
Meni su bolji americki posto sam navikla na njih,Ima par filmova domaci koji su isto dobri ali ja vise gledam americke filmove i vise slusam americku muziku
|
|
|
|
|
|
filipradenovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 21 Jan 2005 Poruke: 61
|
|
americki filmovi su bolji naravno
|
_________________ F_I_K_@ |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
ja vise volim americke bolji su
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
sokobanjac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 27 Jan 2003 Poruke: 50 Mesto: nis
|
|
americki su laksi za gledanje ali kada je kvalitet u pitanju onda svakako evropski, pogotovo francuski
|
|
|
|
|
|
acevantura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 78
|
|
amerika pravi komercijalne filmove, uglavnom pucaju na pare - koliko ce za raditi nego na kvalitet
po meni su Evropski filmovi mnogo mnogo bolji
|
|
|
|
|
|
Staki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 17 Mesto: Nish
|
|
gledam sve, ali vise volim evropstki, realniji su
|
_________________ Staki_PIMP |
|
|
|
|
popkatapetl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 168
|
|
ja preferiram americke komedije ,iako sve lice jedna na drugu ,ali eto ,uvek se slatko ismejem i zabavim
|
|
|
|
|
|
vladeck Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 14 Jul 2005 Poruke: 11
|
|
Vise volim da pogledam neki evropski film, pogotovo spanski ili francuski, mada i nemci u zadnje vreme imaju par odlicnih.
|
_________________ Juče sam bio pametan. Stoga sam želeo menjati svet. Danas sam mudar. Stoga menjam sebe. |
|
|
|
|
sabre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Jul 2005 Poruke: 244 Mesto: Banja Luka
|
|
Sasvim ste u pravu,francuska kinematografija je najbolja na svijetu, posmatrano sa aspekta odnosa kvalitet-kvantitet. Da iz kvantiteta ne proizilazi kvalitet,najbolji primjer je indijska kinematografija koja godisnje "nastancuje"dvostruko vise filmova od Holivuda.
|
_________________ SK |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|