:: |
Autor |
Poruka |
Eladan Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...
|
|
Mislim da ste me Vi dobili poodavno, još otkako sam prvi put pročitao neki Vaš post... Tako da, imali Vi 3-na-karte ili ne, ja sam taj meč odavno izgubio
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
ivosplit Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 8
|
|
Eladane hoćemo li vidit te kolaže koje su radili stari narodi?
|
_________________ ivosplit |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
ivosplit je napisao/la sledeće: | Eladane hoćemo li vidit te kolaže koje su radili stari narodi? |
........kolaže starih naroda koje je Eladan obećao ne mogu da postavim, jer za takve ni ne znam, ali prilažem jedan antički mozaik, preteču kolaža kao likovne tehnike, kako reče Vladimir....
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
A sad i nekoliko rozeta......
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
|
|
I, naravno, vitraž......
|
|
|
|
|
Eladan Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 1685 Mesto: different realities...
|
|
Za ove kolaže ću vam i dalje ostati dužan jer knjiga gde sam to video nije kod mene. Ali, daću sve od sebe da je pronađem i odbranim ono što sam napisao
|
_________________ ...To stand against the Shadow so long as iron is hard and stone abides. To defend the weak while one drop of blood remains. To avenge what cannot be defended... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|