:: |
Autor |
Poruka |
njakit Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 181
|
|
prvo bi mi ekipa bila spremna fizicki jer je to danas najbitnije.imao bih sigurno nekoliko starijih igraca koji bi bili vodje ali i mladje koji bi ostavljali srce na terenu,a?
|
_________________ .!.!.!.!.!.!.!.AAAAAAAAAAAAAAAA.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.! |
|
|
|
|
stasa11 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 7
|
|
Da sam trener uvek bih kupovao mladje i jeftinije igrace, a otarasio bih se zvezdi.
|
_________________ Znam put... |
|
|
|
|
Rem_ba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 9
|
|
mlade igraci i trenirati ih da igraju kao tim,kao masina a ne pojedinacno.I dobar odnos sa najvijacima je vazan isto toliko
|
|
|
|
|
|
Mister_M Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 25
|
|
Da sam ja trener prvo bih uveo mladici od SCG jer znaju igrat
2004:
FINAL: SCG - ITALIA = SP Mladici
0 - 2
To kaze da su dobri!
Jankovic, Lazovic, sigurno bih nig uveo!
|
|
|
|
|
|
milosjancic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Jul 2005 Poruke: 10 Mesto: Knicanin
|
|
slazem se sa Wizard-om samo ne bih dozvolio da igraci pomisle da su zvezde kao Realove
|
|
|
|
|
|
bili_piton86 Upućeni član
|
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 251
|
|
prvo da sam trener,a nadam se da cu biti uvek bi pre radio s mladjim kategorijama jer je tamo sport donekle jos uvek sport, nema tolike hajke na pare i deca to jus uvek vide kao igru,a to se poklapa sa mojim shvatanjima,jednostavno sve te formacije i sve to sto se novo uvodi uvodi se zbog para da bi se neko pobedio pa marak mu slomili noge ili ruke. zato da sam trener prvo bih pokusao toj deci da objasnim da se sport igra za dusu za pobedu,da se na utakmicama gine a ne da bi se zaradile neke pare...
|
|
|
|
|
|
pelesinjo Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG
|
|
Kao trener bih prvo gledao da ekipa bude kao jedno sto znaci da bi uzimao igrace koji trce jedan za drugoga i koji se sa ekipa bore a ne nekog egojistu koji citavu ekipu unisti!! sve u svemu prvo bi naravno gledao na kvalitet igraca, po mogucnosti puno mladih igraca ali par iskusnih ljudi moraju isto biti u ekipi i koji bi tu mladu ekipu predvodili!!
Sto se tice taktike prvo nazad sigurno stojati a onda cemo nesto u ofensivi uraditi znaci nesto defanzivniju taktiku!!!!!
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
|
bili_piton86 Upućeni član
|
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 251
|
|
prvo bi pokusao da iz glava tih igraca izbacim pare,da ih podstaknem da igraju i uzivaju u igri,da treniraju s puno entuzijazma...
sto se tice mladjih i starijih,godine nisu neko merilo vec samo kvalitet,moze neko sa 40 god da i dalje bude dovoljno brz(npr kafu sa 34,..) ili da odigra bolje neku ulogu,znaci najbolje je da u odbrani igraju jedna iskusna i jedan mladji stoper,da bekovi budu u najboljim godinama(od 25 do 30) u sredini jedan stariji u uolzi organizatora igre(npr zizu) i jedna decko u punoj snazi da zakrpi svaku eventualnu rupu(gatuzo) a u napadu je ista kombinacija kao u odbrani jedan iskusan i jedna mladji i malo brzi igrac...
|
|
|
|
|
|
ivana_marko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 48
|
|
u prvi plan bi stavio fizičku spremu-s trkom se može nadoknadit manjak kvalitete...bar u današnjem nogometu-sastav bi bio mix starih i mladih igrača
|
|
|
|
|
|
bole88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Avg 2005 Poruke: 70
|
|
iskusna odbrana,talentovana mlada nedokazana zeljna sredina - radilice i borci a napad ne znam mozda neka zvezda idealan tim
|
|
|
|
|
|
Proja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 112 Mesto: Karaburma
|
|
pre svega ozbiljnost,kondicija i motivacija,naravno ima jos puno stvari koje treba ispuniti da bi se doslo do relzutata
|
_________________ Ja sam demokrata i mislim da sam najpametniji na svetu zato sto sam student,mrzim Acu i Nesu,zato sto se plasim njih !!!! |
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
Da sam trener ne bih se obazirao na godine igraca, imena igraca itd. Igrao bi kvalitet. Uvijek bi pokusavao da pruzim sansu mladjim igracima.
Sto se sistema tice - 4-4-2 sa igrom preko krila sto opet znaci da su neophodni veoma brzi igraci. Na treningu uvijek bi odvojio vremena za individualni trening u sklopu sistema.
I na kraju on satara tenerska - nikad ne mjenjaj tim koji pobjedjuje
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|