www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Djordje Pantic o krivicnoj prijavi MUP-a - Sokiran sam!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Wizard
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 10 Feb 2005
Mesto: IbiZZa

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 19, 2005 2:20 pm    Naslov poruke: Djordje Pantic o krivicnoj prijavi MUP-a - Sokiran sam! Na vrh strane Na dno strane

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije juče je podnelo prijave protiv golmana Partizana Đorđa Pantića i fudbalskog kluba Crvena zvezda, zbog dešavanja na poslednja dva derbija.

Ukoliko javni tužilac Drugog opštinskog suda prihvati prijavu MUP-a, čuvar mreže crno-belih bi mogao da odgovara zbog udaranja Boška Jankovića na utakmici polufinala Kupa, koja se igrala 11. maja. Jučerašnji postupak MUP-a zatekao je golmana crno-belih, koji tvrdi da nije udario vezistu crveno-belih.

- Šokiran sam svim dešavanjima oko utakmice u Kupu sa Zvezdom. Nepojmljivo mi je da zbog onoga što se desilo u žaru borbe mogu da odem u zatvor. I Boško Janković je posle utakmice rekao da je došlo samo do guranja. Ja sam se Jankoviću izvinio i posle utakmice mu čestitao na pobedi.

Pantić je prema MUP-u prekršio član 20. Zakona o Sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanje na sportskim priredbama, a kazna predviđena za to delo može biti i do pet godina zatvora.

- To što se desilo na derbiju, dešava se na svim velikim utakmicama, ne samo kod nas. I u Evropi se fudbaleri hvataju za gušu, jer je tenzija velika, ali nisam čuo da je neko zbog toga išao u zatvor. Nadam se da će se ovo završiti kako treba. Ne poznajem član 20. tog novog zakona i ne mogu da komentarišem postupak MUP-a, ali stvarno mi deluje neverovatno da treba da odgovaram pred sudom - kaže Pantić.

U Fudbalskom klubu Partizan nisu hteli da se oglašavaju povodom ovih događanja sve dok prijava ne stigne zvanično ili u Partizan ili na adresu Đorđa Pantića. Kako saznajemo ukoliko javni tužilac prihvati prijavu MUP-a, klub će gledati da pravno zaštiti svog igrača.

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 19, 2005 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

MUP je u pravi, sto se tice ovog slucaja. Po meni, trebao bi Pantic da dobije maksimalnu mogucu kaznu, mislim za takvo njegovo ponasanje, nista bolje ni nezasluzuje Exclamation Exclamation

CAMO_PEJB
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 20 Maj 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 20, 2005 12:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da ne treba vec cak treba da dobije i neki orden jer je fudbal kod nas toliko dosadan da su tuce postale njegov najzanimljiviji deo!!!

Zele
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 18 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 21, 2005 12:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svako treba da snosi posledice svojih postupaka, a pre svega uzori mladih. Njegov posao je da igra fudbal, sport je pozitivan uzor. Sta je poruka mladim ljudima koji su dosli da gledaju svoje idole i uz to platili kartu ? Treba li svi da se tako ponasamo ? Ako njega ne kazne zasto bi kaznjavali druge ? Sta je i sta bi trebala da bude poruka ?

GiGi
*Pravi muškarac*
*Pravi muškarac*

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 21, 2005 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo Zele, treba da odgovara za svoje postupke, upravo tako....

Lord_Sale69
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 56

Datum registracije: 26 Maj 2005
Mesto: wien

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako stoje stvari jos malo fudbaleri ce da se zamene sa navijacima na tribinama. samo se pitam ko ce koga da bije a koce da igra fudbal!? Question Exclamation

mmilan80
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 24 Apr 2005
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 27, 2005 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Glasam za maksimalnu kaznu!!!
Ukoliko nezna da obavlja svoj posao, naka dozvoli drugima da normalno obavljaju svoj posao. Zasto se bavi sportom kad nezna sta je fer plej.

bojan_11
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 01, 2005 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo treba primenjivati zakon kako za fudbalere tako i za navijace

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Djordje Pantic o krivicnoj prijavi MUP-a - Sokiran sam! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon