:: |
Autor |
Poruka |
Wizard Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 4234 Mesto: IbiZZa

|
|
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije juče je podnelo prijave protiv golmana Partizana Đorđa Pantića i fudbalskog kluba Crvena zvezda, zbog dešavanja na poslednja dva derbija.
Ukoliko javni tužilac Drugog opštinskog suda prihvati prijavu MUP-a, čuvar mreže crno-belih bi mogao da odgovara zbog udaranja Boška Jankovića na utakmici polufinala Kupa, koja se igrala 11. maja. Jučerašnji postupak MUP-a zatekao je golmana crno-belih, koji tvrdi da nije udario vezistu crveno-belih.
- Šokiran sam svim dešavanjima oko utakmice u Kupu sa Zvezdom. Nepojmljivo mi je da zbog onoga što se desilo u žaru borbe mogu da odem u zatvor. I Boško Janković je posle utakmice rekao da je došlo samo do guranja. Ja sam se Jankoviću izvinio i posle utakmice mu čestitao na pobedi.
Pantić je prema MUP-u prekršio član 20. Zakona o Sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanje na sportskim priredbama, a kazna predviđena za to delo može biti i do pet godina zatvora.
- To što se desilo na derbiju, dešava se na svim velikim utakmicama, ne samo kod nas. I u Evropi se fudbaleri hvataju za gušu, jer je tenzija velika, ali nisam čuo da je neko zbog toga išao u zatvor. Nadam se da će se ovo završiti kako treba. Ne poznajem član 20. tog novog zakona i ne mogu da komentarišem postupak MUP-a, ali stvarno mi deluje neverovatno da treba da odgovaram pred sudom - kaže Pantić.
U Fudbalskom klubu Partizan nisu hteli da se oglašavaju povodom ovih događanja sve dok prijava ne stigne zvanično ili u Partizan ili na adresu Đorđa Pantića. Kako saznajemo ukoliko javni tužilac prihvati prijavu MUP-a, klub će gledati da pravno zaštiti svog igrača.
|
|
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
MUP je u pravi, sto se tice ovog slucaja. Po meni, trebao bi Pantic da dobije maksimalnu mogucu kaznu, mislim za takvo njegovo ponasanje, nista bolje ni nezasluzuje
|
|
 |
CAMO_PEJB Upućeni član

|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495

|
|
Ja mislim da ne treba vec cak treba da dobije i neki orden jer je fudbal kod nas toliko dosadan da su tuce postale njegov najzanimljiviji deo!!!
|
|
|
|
|
 |
Zele Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 59
Datum registracije: 18 Maj 2005 Poruke: 15

|
|
Svako treba da snosi posledice svojih postupaka, a pre svega uzori mladih. Njegov posao je da igra fudbal, sport je pozitivan uzor. Sta je poruka mladim ljudima koji su dosli da gledaju svoje idole i uz to platili kartu ? Treba li svi da se tako ponasamo ? Ako njega ne kazne zasto bi kaznjavali druge ? Sta je i sta bi trebala da bude poruka ?
|
|
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Bravo Zele, treba da odgovara za svoje postupke, upravo tako....
|
|
 |
Lord_Sale69 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 56
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 12 Mesto: wien

|
|
kako stoje stvari jos malo fudbaleri ce da se zamene sa navijacima na tribinama. samo se pitam ko ce koga da bije a koce da igra fudbal!?
|
_________________ bitno je da se zivi kako zelis a ne kako moras |
|
|
|
 |
mmilan80 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 10 Mesto: nis

|
|
Glasam za maksimalnu kaznu!!!
Ukoliko nezna da obavlja svoj posao, naka dozvoli drugima da normalno obavljaju svoj posao. Zasto se bavi sportom kad nezna sta je fer plej.
|
|
|
|
|
 |
bojan_11 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Jun 2005 Poruke: 11

|
|
samo treba primenjivati zakon kako za fudbalere tako i za navijace
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|