:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Yasmin je napisao/la sledeće: |
BROJ PET
Ljubav za ceo zivot, je osnovna karakteristika osoba koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Pet. Ako dodje do prekida u njihovoj ljubavnoj vezi, to se najcesce desava zbog partnerove neiskrenosti. Neverstvo ili neiskrenost predstavlja snazan udarac za njihovu iskrenu i romanticnu dusu, posle cega jako tesko skupljaju snagu za novu ljubavnu vezu. Ljubav i porodicu izuzetno postuju, tako da je i brak sa ovim osobama obicno vrlo harmonican, srecan i pun ljubavi. Prava ljubav je najveci smisao i cilj njihovog zivota, koju uvek postavljaju na pijedastal. Ako nemaju dovoljno ljubavi u svom zivotu, oni se ponasaju kao i da ne zive u pravom smislu. |
Ko bi reko, ali zaista se ovo poklapa sa onim sto do sad o toj osobi znam!
Jer neiskrenost zaista ne podnosi, a porodica joj je u prvoj liniji i mislim da bi ona bila super supruga!! Bas sam se iznenadio i nisam mogo da verujem!
A sto me jos vise cudi je cinjenica, da je meni odgovarajuci broj 4 stvarno potrefio sve moje osobine i opisao kakav sam! ... zaista je ovo fenomenalno.
|
|
|
|
|
|
emptynone Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Feb 2005 Poruke: 780 Mesto: Trenutacno na nebu, medju zvjezdama.....
|
|
Citat: |
BROJ SEDAM
Osobe koje imaju ljubavni broj Sedam, tokom zivota najcesce ocekuje mnogo vise ljubavnih veza nego osobe sa drugim brojevima. Ove osobe su sklone ljubavnim avanturama, brojnim flertovima i razlicitim vezama, tako da je skoro sigurno i da ih ocekuje vise brakova. Njihov ljubavni zivot je ispunjen mnogim promenama, kao sto su brojne emotivne veze, rastanci i novi susreti. Ove osobe vode vrlo aktivan zivot, tako da ne bi trebalo da stupaju u brak rano ili u mladjim godinama, sve dok u potpunosti ne izgrade svoj karakter i oforme ukus. Tek tada ce znati sta im se stvarno dopada, a sta im ne odgovora u ljubavnoj ili bracnoj vezi.
|
Ovo je stvarno 100% tocno....
|
_________________ Razum i logika u životu ne daju mnogo
razloga za radost, a ni za patnju.
Ko je ikada voleo zato što je za to
imao razloga ili zato što je želeo?
Ljubav se boluje i što nas više boli
to nam veću snagu daje... |
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
BROJ SEST
Osobe koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Sest, obicno su vrlo kolebljive i sklone cestim promenama raspolozenja. Ipak, to su vrlo osecajne i emotivno ranjive licnosti. Usled svoje ne paznje, mogu zapoceti nezadovoljavajucu emotivnu vezu. Ako bi kasnije takvu vezu krunisale brakom, to bi za njih predstavljalo jos vece produbljivanje patnje i nezadovoljstva. Pravu ljubav i srecan brak, ove osobe najcesce mogu da ocekuju tek nakon svoje trideset i trece godine zivota. Tek tada mogu da se nadaju, da ce ostvariti svoje velike zelje ili ideale u ljubavi. Do tada treba da se ponasaju vrlo oprezno u poklanjanju ljubavi ili poverenja, najvise da bi sebe zastitili od velikih razocarenja koja ih obicno prate tokom mladosti.
ako sam tacno izracunala onda mora ovo biti!
|
|
|
|
jecaneca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 6
|
|
lici na osobu do koje mi je stalo. Bas je takav, ili ja zelim da verujem u to
|
|
|
|
|
|
Baksuz bla Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Nov 2004 Poruke: 38
|
|
Ja sam tri, a on cetiri.Kako se slazemo?
|
|
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam 3. , primecujem da je dosta tacno :
BROJ TRI
Ljubavni broj Tri, predstavlja osobe koje u ljubavi ili braku, prvenstveno teze ka iskrenom i drugarskom odnosu. Zbog toga postoji mogucnost da u zivotu imaju vise od jedne »voljene osobe«, ali takodje oni imaju snage i umeca da prekinu vezu kada shvate da im osoba po svom temperamnetu ili karakteru ne odgovara. Njihova ljubav je najvise zasnovana na postovanju i potpunom poverenju prema voljenoj osobi. Ponekad ta iskrenost na tuzan nacin moze biti i zloupotrebljena. Stoga, ove osobe treba da imaju vise poverenja u svoju intuiciju pri izboru partnera, jer oni su zaista u stanju da dobro procene druge ljude. Skoro sve nesuglasice u ljubavnoj vezi, sa njima je moguce resiti kroz jedan otvoren i iskreni razgovor.
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
Sepinroth Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 13 Mesto: OSIJEK
|
|
Broj 7 meni nije točan!
Posve je obrnuto od onog kakva je ta osoba u stvarnosti!
Mozda sam,eto,nasao anomaliju
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Sepinroth
proveri da li si dobro sve izracunao......
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Cista petica za mene!!!
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
BROJ JEDAN
Ja više ne smem ništa da čitam u ovoj numerologiji...uplašiću se za sebe, mnogo ću se uobraziti
|
|
|
|
|
|
jassmin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 05 Apr 2005 Poruke: 200 Mesto: po potrebi...
|
|
BROJ SEST
Osobe koje se nalaze pod uticajem ljubavnog broja Sest, obicno su vrlo kolebljive i sklone cestim promenama raspolozenja. Ipak, to su vrlo osecajne i emotivno ranjive licnosti. Usled svoje ne paznje, mogu zapoceti nezadovoljavajucu emotivnu vezu. Ako bi kasnije takvu vezu krunisale brakom, to bi za njih predstavljalo jos vece produbljivanje patnje i nezadovoljstva. Pravu ljubav i srecan brak, ove osobe najcesce mogu da ocekuju tek nakon svoje trideset i trece godine zivota. Tek tada mogu da se nadaju, da ce ostvariti svoje velike zelje ili ideale u ljubavi. Do tada treba da se ponasaju vrlo oprezno u poklanjanju ljubavi ili poverenja, najvise da bi sebe zastitili od velikih razocarenja koja ih obicno prate tokom mladosti.
smrc, smrc, zar moram tako dugo cekati da me netko iskreno zavoli...
sve moje ljubavi dosada potvrdjuju ovu tezu- nazalost
|
_________________ :lolj: |
|
|
|
|
radiodak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 2
|
|
a sam boravio na broju 22 i sad tek vidim istinu.Sve sto je opisano je ISTINA.Nakon sto sam odselio sve se promjenilo!!
|
_________________ Boris |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|