www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jugovic gradi 15-i sprat nashe zgrade
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Nightmare
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 26 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 10:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugo, druze, u principu mi dosadilo da ti svaki drugi dan cestitam novu hiljadarku al' ajde da ne pomisle da smo u svadji Mr. Green
Cestitam tebi, a zelim sebi da mi procesor radi ko sto ti kucas. Tebi treba da naprave telepatski unos podataka u racunar. Mora da bar 3 tastature menjas nedeljno...hi

Samo nastavi Wink

aco04
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 19 Mar 2005
Mesto: Sydney/Doboj

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 23, 2005 5:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene. Cheers Very Happy

Our own Thierry Henry's the name that you'll hear...

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 24, 2005 2:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

HVALA SVIMA iz srca

Pogotovo veliko HVALA Bokiju, mojoj seki Jovani i pinkie! Wink

sonjica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Mesto: ispod palme na obali mora

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 26, 2005 2:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dragi kume ,

ja sam na svakoj cestitci izarzila svoje misljenje o tvojoj vrednoci , brzini , duhovitosti....

Tako da sam sad resila malo da promenim tekst Mr. Green

Posto je tvoja mama , juce nesto rekla , ja kao kume zelim da dostavim ovog malog "cetvorotocka" samo da znas sta te ceka Laughing Laughing Laughing

Specijalno....

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 26, 2005 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kumooo i cak ovo sam kasno video! Embarassed
Sorry... Embarassed

Hvala ti Kumo! Laughing
Ne moras bas sve tajne odati, ali moraces malo vise da radis, pa da zaradis... a onaj BMW bi mi bas dobro dosao, a s njim imam da te vozikam kroz BG! Wink

A mozda, ako se smilujem, i tebi predam volan, ipak grad malo bolje znas od mene, hihihi! Very Happy

Puno ti hvala Kumo... cmokaaa...

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 27, 2005 12:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bas mi krivo sto ovoj cestitci nisam bila autor,al nema veze...nama ce jugi jos tisuca nanizati...

cestitam jugo! sad cu malo da te hvalim,jer je to vec svima dosadilo,a ja jos ni jednom to nisam uradila,bojala sam se uobrazit ces se......pa sam te kudila uvjek Very Happy 8)

e ovako.....ti si jugo najbolji srbin kojeg sam upoznala(osim onog mog), nevjerojatno dobar lik,dusa od covjeka....uzivam u svakoj recenici provedenoj s tobom. uvjek za sve imas vremena i svakom si spreman pomoci(jes da te ja trebam nekad tjerati,al ipak postanes spreman Very Happy )
zao mi je samo sto si okupiran ovim poslom na forumu pa ne mozemo uzivati s tobom kao prije,znas i sam da si naj mod,a i narod se tako odlucio(iako ja nisam glasala za tebe Wink )
najvise mi se kod tebe svidja odsustvo nacionalizma...rijetki su takvi al zato cijenjeni... Smile

i hvala ti mnogo, pomogao si mi u tisucu situacija (i onda kad bi sama sebe poslala u pm) stvarno si odlican lik,nemoj nikad da se mjenjas,ostani takav,veseo,brizan,dobrocudan.....ma srce od covjeka!!!!!!!!!!

jedva cekam da te upoznam i izudaram od dragosti!!!

:redlips2: :redlips2: :kapa: :69: :givemea: :givemea: :givemea:

srbija do tokiya! :326: haha :402:

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 27, 2005 4:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zili mislim stvarno... Embarassed Embarassed

Hvala ti za ovu cestitku... bas si me prijatno iznenadila, jer si do sad uvek samo kratko nesto napisala, a sad si se bas potrudila... Embarassed

Necu da se uobrazim ali postidela si me mnogo... na kraju ce ljudi da pomisle da si rekla istinu! Very Happy

No, nemoj ti da delis na srbe i druge nacije, sama znas najbolje kakva si i da ne gledas na to, i nemoj pricati da sam najbolji srbin! Wink .... kod mene srce ne razlikuje na nacije, vec na dobro i lose, a ti pripadas medju najboljima! Wink

Iz srca ti HVALA za ovo, ulepsala si mi dan svakako....

3 Cmoke za tebe... svako na svoj nacin je l tako?

By the way: Bog i Hrvati!! Very Happy Laughing

Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 27, 2005 8:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jugic,

Evo i mene da ti cestitam. Izvini sto kasnim, ali znas razlog- nadam se da razumes.

Sad mogu da te lazem, mogu da ti pricam price, ali ja ti zaista od sveg srca cestitam, i zelim da zauvek ostanes, dobrica kakva si do sada bio.

Puno poljubaca za tebe

ivosplit
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 54

Datum registracije: 06 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 9:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka čast meštre.Čestitam.

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 5:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O Jugooooooooooooooovicuuuuuuuuuu Razz E ja nemam pojma vise sta da ti pisem,ispucala sam sve zelje,cestitke i pozdrave Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ma znas ti vec,eto tako! Laughing

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 07, 2005 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Auuuuuuuuuuuuuuu,sram da mu bude,pa ja nisam ni videla Embarassed
Dragi moj druze,cestitke i od mene :occasion5: bravo

Pametnica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 08, 2005 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma, izgradi ti nama jednu dvadesetpetopratnicu, za početak... a mi ćemo da je useljavamo spratić po spratić...
Bravo! Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Jugovic gradi 15-i sprat nashe zgrade Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon