:: |
Autor |
Poruka |
Nightmare Odomaćeni član
|
Godine: 51
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 2933
|
|
Jugo, druze, u principu mi dosadilo da ti svaki drugi dan cestitam novu hiljadarku al' ajde da ne pomisle da smo u svadji
Cestitam tebi, a zelim sebi da mi procesor radi ko sto ti kucas. Tebi treba da naprave telepatski unos podataka u racunar. Mora da bar 3 tastature menjas nedeljno...hi
Samo nastavi
|
_________________ The sun is the same in a relative way but you're older, Shorter of breath and one day closer to death. |
|
|
|
|
aco04 Odomaćeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 19 Mar 2005 Poruke: 1111 Mesto: Sydney/Doboj
|
|
Cestitke i od mene. Cheers
|
_________________ We'll give of our best whether home or away,
At the end of the day they'll have nothing to say,
For when they're asked who's the man of the year,
Our own Thierry Henry's the name that you'll hear... |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
HVALA SVIMA iz srca
Pogotovo veliko HVALA Bokiju, mojoj seki Jovani i pinkie!
|
|
|
|
|
|
sonjica Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 4471 Mesto: ispod palme na obali mora
|
|
Dragi kume ,
ja sam na svakoj cestitci izarzila svoje misljenje o tvojoj vrednoci , brzini , duhovitosti....
Tako da sam sad resila malo da promenim tekst
Posto je tvoja mama , juce nesto rekla , ja kao kume zelim da dostavim ovog malog "cetvorotocka" samo da znas sta te ceka
Specijalno....
|
_________________ *Ko zna zasto je to dobro! ! !*Mislicu o tome sutra! ! !*
Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE |
|
|
|
|
|
|
|
Kumooo i cak ovo sam kasno video!
Sorry...
Hvala ti Kumo!
Ne moras bas sve tajne odati, ali moraces malo vise da radis, pa da zaradis... a onaj BMW bi mi bas dobro dosao, a s njim imam da te vozikam kroz BG!
A mozda, ako se smilujem, i tebi predam volan, ipak grad malo bolje znas od mene, hihihi!
Puno ti hvala Kumo... cmokaaa...
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
bas mi krivo sto ovoj cestitci nisam bila autor,al nema veze...nama ce jugi jos tisuca nanizati...
cestitam jugo! sad cu malo da te hvalim,jer je to vec svima dosadilo,a ja jos ni jednom to nisam uradila,bojala sam se uobrazit ces se......pa sam te kudila uvjek 8)
e ovako.....ti si jugo najbolji srbin kojeg sam upoznala(osim onog mog), nevjerojatno dobar lik,dusa od covjeka....uzivam u svakoj recenici provedenoj s tobom. uvjek za sve imas vremena i svakom si spreman pomoci(jes da te ja trebam nekad tjerati,al ipak postanes spreman )
zao mi je samo sto si okupiran ovim poslom na forumu pa ne mozemo uzivati s tobom kao prije,znas i sam da si naj mod,a i narod se tako odlucio(iako ja nisam glasala za tebe )
najvise mi se kod tebe svidja odsustvo nacionalizma...rijetki su takvi al zato cijenjeni...
i hvala ti mnogo, pomogao si mi u tisucu situacija (i onda kad bi sama sebe poslala u pm) stvarno si odlican lik,nemoj nikad da se mjenjas,ostani takav,veseo,brizan,dobrocudan.....ma srce od covjeka!!!!!!!!!!
jedva cekam da te upoznam i izudaram od dragosti!!!
:redlips2: :redlips2: :kapa: :69: :givemea: :givemea: :givemea:
srbija do tokiya! :326: haha :402:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
|
Zili mislim stvarno...
Hvala ti za ovu cestitku... bas si me prijatno iznenadila, jer si do sad uvek samo kratko nesto napisala, a sad si se bas potrudila...
Necu da se uobrazim ali postidela si me mnogo... na kraju ce ljudi da pomisle da si rekla istinu!
No, nemoj ti da delis na srbe i druge nacije, sama znas najbolje kakva si i da ne gledas na to, i nemoj pricati da sam najbolji srbin! .... kod mene srce ne razlikuje na nacije, vec na dobro i lose, a ti pripadas medju najboljima!
Iz srca ti HVALA za ovo, ulepsala si mi dan svakako....
3 Cmoke za tebe... svako na svoj nacin je l tako?
By the way: Bog i Hrvati!!
|
|
|
|
|
|
Little_dress ~50% angel & 50% devil~
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 3035 Mesto: Dream world
|
|
Jugic,
Evo i mene da ti cestitam. Izvini sto kasnim, ali znas razlog- nadam se da razumes.
Sad mogu da te lazem, mogu da ti pricam price, ali ja ti zaista od sveg srca cestitam, i zelim da zauvek ostanes, dobrica kakva si do sada bio.
Puno poljubaca za tebe
|
|
|
ivosplit Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 8
|
|
Svaka čast meštre.Čestitam.
|
_________________ ivosplit |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
O Jugooooooooooooooovicuuuuuuuuuu E ja nemam pojma vise sta da ti pisem,ispucala sam sve zelje,cestitke i pozdrave Ma znas ti vec,eto tako!
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Auuuuuuuuuuuuuuu,sram da mu bude,pa ja nisam ni videla
Dragi moj druze,cestitke i od mene :occasion5:
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
Ma, izgradi ti nama jednu dvadesetpetopratnicu, za početak... a mi ćemo da je useljavamo spratić po spratić...
Bravo!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|