www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

moja veca pinkic na jedanestom spratu
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo i mene ... da se i ja ubacim u ovo kolo .. pa da kazem .. cestitam pinkie ... ovih 11000 poruka nije nista .. samo ti tako nastavi pa se nadam da cemo da se druzimo jos DUGO dugo ...

cmoka i sve najbolje

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam i evo jedan veliki cmok od mene Wink

schtranga
Makedonsko devojče
Makedonsko devojče

Godine: 43

Datum registracije: 09 Feb 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitke i od mene Wink

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam vestico
Bravo!!!

jelena_ns
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 10:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam koleginice Smile

Nightmare
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 26 Feb 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 22, 2005 10:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam ti Pinkie. Mora da vise ne koristis tastaturu u druge svrhe, cim bez problema otkucas toliki broj postova. Mr. Green

Samo nastavi da jezdis na metlici! Wink

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 23, 2005 11:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala i na divnom cvecu i na divnim recima..samo ne ukapirah nightijev post u koje bre druge svrhe Shocked Laughing ljubim vas sve onako kolektivno Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

sonjica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005
Mesto: ispod palme na obali mora

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 23, 2005 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pinkic , sve cestitke i od mene...

Svaka cast!Kao oktopod si , kucas ko da imas 8 ruku , a i vise ! Wink

Samo tako nastavi moja mila , i jos mnogo mnogo spratova!

Veliki poljubac od mene Razz

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 24, 2005 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Auuuuuuu Pinkiiiiiiiiiiiiiiiiiie, malo kasnim! SORRY! Embarassed Sad

Nebi da gubim puno reci kad sve vec znas... jedna si od mojih miljenika medju kolegama a mislim da to nije tajna! Wink ... jednostavno si jako drago bice koje ume da nasmeje okolinu a i da ga dovede do razmisljanja! 8)

Samo tako nastavi pcelice Majo, a posto uvek toliko radis, od mene malo putovanje da odmoris dusu... i naravno da te saljem na HAVAJE a ti odluci ko da ide s tobom! 8)

Samo tako nastavi carice... Wink

Tvoj smestaj...

Da te naucim da ronis... 8)

A ovde odmaraj... Wink

Spremas se za vodu... Embarassed Laughing

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 24, 2005 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nemas brige jugo..uh..sta reci nakon ovakvog odmora...jos da je stvarno srece koliko je postova....hihih..ne bih se ja sa tog odmora ni vratila... Laughing
a za ono...Nebi da gubim puno reci kad sve vec znas... jedna si od mojih miljenika medju kolegama a mislim da to nije tajna! ... jednostavno si jako drago bice koje ume da nasmeje okolinu a i da ga dovede do razmisljanja!
sta drugo reci nego hvala ti puno..bas si me Embarassed Embarassed Embarassed

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

aco04
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 19 Mar 2005
Mesto: Sydney/Doboj

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 25, 2005 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravo pinikie, cestitke i od mene. Very Happy Very Happy

Our own Thierry Henry's the name that you'll hear...

Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 27, 2005 9:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitkica i od mene.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> moja veca pinkic na jedanestom spratu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon