www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

SRECAN TI 18. RODJENDAN OPICENA SEKO!!! :)
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Little_dress
~50% angel & 50% devil~
~50% angel & 50% devil~

Godine: 44

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: Dream world

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan Sandrice!!!

Sandric2005
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 19 Maj 2005
Mesto: dojcland - krajina

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ehhhhhhsad sam ja na redu Very Happy

1.SANDRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA imas NAJLJEPSE IME NA SVETU Very Happy

sad dalje.... 8)

SreTAN TI 18 RODJENDAN I PUNO SRECE U DALJEM ZIVOTU NEKA TI SE SVE ZELJE ISPUNE KOJE SI SEBI POZELELA U ZIVOTU ZELI TI OD SRCA :s: :a: :n: :d: :r: :a: bravo :422:

proslavi se danas ljepo da ti bude nezaboravljen dan :71: :occasion4: :occasion5: :occasion7: :new-bday: :occasion1: :wav:

for you

:422:

OpiCeNa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 28 Mar 2005
Mesto: Stuttgart/Kragujevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala svima od srca!!!!!!!!!!!!!!
Bubim vas sve redom....Nesu malo vise a licnu kartu nemam,samo pasos,hehe...posebno hvala za slatku cestitku Sandrici a i Sanji (Little_dress) za lepu e-mail...puno ti hvala..hehe

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecan rodjendan!!!!

sonjica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Jan 2005
Mesto: ispod palme na obali mora

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 8:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Draga Opicena ,
eto i ti postade punoletna...tezak je to posao Wink

Zelim ti sve najlepse , mnogo srece , zabave , osmeha (koje uz brata sigurno vec imas na pretek) , ljubavi , zdravlja , uspeha , pozitivnih misli....

Sve najlepse od mene! Razz

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 17, 2005 9:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Daco i Kumo...

Seka moja je videla cestitke i zahvaljuje se vama iz srca... zuri punoletnica u diskac pa nije stigla sama da vam se zahvali! Wink

Poljubac vama od mene i nje! 8)

Charmed
Malo ~ mače ~
Malo ~ mače ~

Datum registracije: 03 Avg 2004
Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 18, 2005 10:58 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve najbolje i od mene za punoletstvo,da ti se sve zelje ostvare u zivotu

:occasion4: :occasion1: :occasion6: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :wav: :71: :117: :420: :420:

tijance1984
Šef kuhinje veca kuvarica
Šef kuhinje veca kuvarica

Godine: 40

Datum registracije: 25 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 18, 2005 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srecen rodjendan i od mene :wav:
Sve najbolje ti zelim :occasion4:

Wizard
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 41

Datum registracije: 10 Feb 2005
Mesto: IbiZZa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 20, 2005 4:09 pm    Naslov poruke: Za Sandru od Wizard-a Na vrh strane Na dno strane

Izvinjavam se sto kasnim sa cestitkama...ali eto neke okolnosti su me sprecile da to ne uradim ranije,i da NE VIDIM temu sa cestitkama...

SRECAN TI RODJENDAN ,Anjdele mali

Zelim ti sve najlepse sto se moze pozeleti na ovom svetu!!!!!

Izvini jos jednom za zakasnjenje...ali nadoknadicu to i nadam se uzivo ti cestitati

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> SRECAN TI 18. RODJENDAN OPICENA SEKO!!! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon