:: |
Autor |
Poruka |
pantelijabgd81 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 5
|
|
Da li ko zna za neki dobar smestaj u Beogradu? Privatni stan na par dana mi je potreban za 4 dana. Gledao sam hotele i to je bre mnogo skupo pa me zanima ima li ko iskrenu preporuku. Na netu sam nasao dosta linkova alimi sve to nesto sumnjivo. Nigde nema adrese i svi daju samo mobilni a nude kao stanove po centru grada.
|
|
|
|
|
|
Pera Postar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2017 Poruke: 6
|
|
Beograd je visemilionski grad koji ima stada ponudi turistima ono na cemu treba jos raditi su apartmani gde se gosti mogu opustiti i uzivati.
[Edit by škorpijica: Svaka poruka čija je svrha isključivo reklama komercijalnih sadržaja, drugih foruma, drugih sajtova krši Pravilnik i biće cenzurisana.]
|
|
|
|
|
|
nogrom Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Maj 2017 Poruke: 29
|
|
Definitivno. Ko hoće može u Beogradu da se odlično provede
|
|
|
|
|
|
BeogradBlogs Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 14 Avg 2018 Poruke: 1
|
|
Meni je firma iznajmljivala stan na dan u Beograd. Centar čak nije toliko skup, jeftinije je definitivno nego da odeš u hotel. Ja sam bila u spa apartmanu i stvarno je izgledao vrhunski, ali on i više košta. Sve u svemu, to ti je moja preporuka iz ličnog iskustva
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|