:: |
Autor |
Poruka |
kikiriki78 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 4

|
|
Kanada ima svega (Ontario). Cak i previse. Nasih radnji na svakom koraku. Ko god od nasih nezna sta da radi on otvori nasu radnju (koju ubrzo jos brze zatvori). Ima samo nekoliko radnji koje strvarno vrede i u kojima ima apsolutno sve sto pozelite sa prostora ex-YU.
|
|
|
|
|
 |
goga20 ~lavica~

|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz

|
|
Ovde kod mene u Lincu ima dosta toga. Ima Restorana nasih, ima da kupis CDs, DVDs, neke nas domace produkte, ima moze se svasta naci!
|
|
|
|
|
 |
fafafalu Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 25

|
|
Muzike i filmova ima puuuno,ali domace hrane nazalost nema.......
|
|
|
|
|
 |
maradona1 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Sep 2011 Poruke: 28

|
|
|
|
 |
bjdarko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Sep 2011 Poruke: 47

|
|
Jugović je napisao/la sledeće: | Cao,
ne znam da li je ova tema vec bila, ali bas bi me zanimalo, da li kod vas u dijaspori mozete da nabavite domace stvari?
Naprimer, da se negde prodaje burek, pita, sarma, itd. Ili i kasete, video i DVD filmovi, zastave itd. I da li imate u vasem gradu pravoslavnu crkvu??
Ovde u Stutgart drzi napr. brat od Vere Matovic radnju, u kojoj se moze sve kupiti sta se tice hrane i pica. A i imamo najmanje 3 radnje gde se mogu nalaziti sve sa estrade, vezano za muziku i filmove.
A imamo cak i lepu pravoslavnu crkvu u blizini centra grada.
Aj da cujem sta kod Vas ima? |
A šta će im to, bež te od Balkana ljudi. Ovde je sve trulo. Ne treba vam ništa, živite i uživajte tamo.
|
|
|
|
|
 |
thepenga Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 11

|
|
Po Holandiji ima u vecinom Turskim marketima proizvoda sa Balkana
|
_________________ Penga |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|